Ege ‘Gel de bağımsız aday ol, görelim’

‘Gel de bağımsız aday ol, görelim’

21.06.2018 - 23:07 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Başbakan Binali Yıldırım’a yönelik sözlerine sert çıktı, “Ne zaman partisi içinde sıkıntıya düşse, Büyükşehir Başkanı değil de CHP Genel Başkanı gibi politikaya giriyor ve haddini aşarak Cumhurbaşkanımızı veya Başbakanımızı hedef alan konuşmalar yapıyor” dedi.

‘Gel de bağımsız aday ol, görelim’

Buradan Kocaoğlu’na sesleniyorum diyen Şengül, “Eğer kendine inanıyorsan, çık bağımsız aday ol, kazan. Biz de seni tebrik edelim. 2019 Mart yerel seçimleri geliyor, orada görüşürüz” şeklinde konuştu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

“Kendisini dev aynasında görüyor. Başbakanımızı İzmir’den birinci sıradan milletvekili adayı olduğu için eleştiriyor. Oysa İzmirliler, Başbakanımızın İzmir’den adaylığı ile her zaman gurur duymuştur. Başbakanımızın Türkiye’nin herhangi bir ilinden milletvekili olmakla ilgili bir sıkıntısı bulunmuyor. AK Parti’nin Türkiye genelindeki oy dağılımından bunu o da görüyor. Kocaoğlu’nun mantığı ile sorgulayacaksak, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu nereden ve kaçıncı sıradan aday? Neden Tunceli’den aday değil?” diye konuştu.