Ege Gönlümüz hep İzmir’de

Gönlümüz hep İzmir’de

28.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

TBMM Başkanı seçildikten sonra İzmir’e ilk kez gelen Binali Yıldırım, Adnan Menderes Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı.

Gönlümüz hep İzmir’de

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Yıldırım, ellerinde Türk bayraklarıyla kendisini bekleyen binlerce kişiye hitaben yaptığı konuşmada, “Yeni sistemde Gazi Meclisimizin daha da güçlenmesi, görevini daha etkin yapabilmesi, 600 milletvekilimizle birlikte yürütmenin ihtiyacı olan düzenlemenin yapılması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

‘Bağrınıza bastınız’

Bazı vatandaşlar ‘İzmir senin uğurun, sen İzmirin gururusun’ yazılı dövizler taşıdı. Binlerce kişiye hitap eden Yıldırım, “Yine birlikteyiz. İzmir bizi her zaman bağrına bastı. İzmir bizi milletvekili yaptı, yetmedi bakan, yetmedi başbakan yaptı. Şimdi de Gazi Meclis’in başkanı yaptı. Bütün ilçelerie, mahallelere, orada yaşayan bütün kardeşlerime sevgilerimi yolluyorum” diye konuştu. Konuşması sık sık sloganlarla bölünen Yıldırım, “Biz her ne kadar Ankara’da olsak da gönlümüz, gözümüz, kulağımız hep İzmir’de” dedi, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Gözbebeğimiz’

“Bugüne kadar İzmir’e nasıl göz bebeğimiz gibi baktıysak bundan sonra da milletvekilli arkadaşlarımızla birlikte bize desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen İzmir’e hizmet etmeye, sizlerle beraber el ele gönül gönüle geleceğe yürümeye kararlıyız. Sizlerin sevgisini karşılıksız bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız.”

Haberin Devamı

Yolların mimarı

Daha sonra ‘Kaf Sin Kaf’ diyen Yıldırım, 24 Haziran seçimleri öncesi sloganı tam hatırlayamadığını belirtti, “Şimdi tam doğru değil mi?” diye sordu. İzmir ve İzmirlilerin geleceği için var gücüyle çalışmaya devam edeceğini belirten Binali Yıldırım, “Yolların kralı Binali Yıldırım” sloganına da da yanıt verdi, “Yolların kralı yok, kuralı, mimarı var” dedi. İZMİR DHA