Ege Göz-Göz’de Türker sevinci

Göz-Göz’de Türker sevinci

18.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Göztepe’nin Bolu’da yaptığı ilk etap kampında sakatlanan Türker takıma tekrar Bolu’da dönüyor.

Göz-Göz’de Türker sevinci

Boluspor’la oynanan sezonun ilk hazırlık maçında omzundan sakatlanıp ameliyat olan golcü futbolcu, altı haftadır taşıdığı kolundaki askıyı bugün çıkaracak. Fizik tedaviden geçen Türker, takım arkadaşları antrenman yaparken düz koşularla yetinecek. Sakatlıkları bulunan Anıl ve Murat Günay da çalışacak düzeye geldi.

Haberin Devamı



İZVAK, TFF’ye tepki gösterdi
Şike soruşturmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yapan İZVAK Yönetimi, şikede mağdur olan iki güzide İzmir temsilcisinin mağduriyetlerinin giderilmediğini belirtti. Savcılık belgelerinde gizlilik kararı bulunduğunun başından beri bilindiği halde, Federasyon’un “Savcılık belgelerini inceleyemedik, savunma veremeyeceğiz” demesi, İZVAK yönetimi tarafından şüpheli karşılandı. Yaşanan gelişmeler ışığında futbolla ilgili herkesin kafasında soru işaretlerinin devam ettiğini belirten İZVAK, “Alınan bu karara, önceden bilinen bir konuyu gerekçe göstermek düşündürücüdür” denildi.

Buca’da beş milli
Süper Lig’e dönme umutları suya düşen Bucaspor, U 17 Milli Takımı’na beş futbolcu göndermenin gururunu yaşıyor. Fırtına’nın U 17 takımında yer alan Melih Can Yağcı, Onur Yılmaz, Taylan Antalyalı, Burak Aydın ve Hasan Karakaş, ay yıldızlı ekibimizin 24 Ağustos’ta deplasmanda Almanya’yla oynayacağı özel maçın kadrosuna alındı. 5 genç yarın kampa katılacak. Kurmaylar, daha fazla futbolcularının milli takım kapasitesinde olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Akhisar’a sponsor
Akhisar Belediyespor’un yeni sezondaki sağlık sponsorluğunu, iki ay önce hizmete giren Özel Akhisar Hastanesi üstlendi. Bu yöndeki protokol Hastane Genel Müdürü ve Başhekimi Cem Ün ile Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel arasında imzalandı. Başkan Eryüksel, sporcuların bundan böyle sağlık sorunları için İzmir ve Manisa’ya gitmekten kurtulacağını belirterek, “Umarız sakatlıkların az olduğu bir sezon yaşarız” dedi.
Akhisar DHA