Ege Göz-Göz kritik eşikte

Göz-Göz kritik eşikte

21.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Göztepe, Bank Asya 1. Ligi’nden düştüğü 2003-04 sezonunda da ilk 16 haftalık periyodu bu yıl olduğu gibi 18 puanla geçti.

Göz-Göz kritik eşikte

O sezon 16 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik, 6 yenilgi alan Göz Göz, sezon sonunda 33 puanla lige mendil salladı. Sarı kırmızılı ekibin bu sezon 5 galibiyet, 3 beraberlik, 8 yenilgisi bulunuyor. Lige iddialı ve birçok kulübe oranla sıkıntısız başlamasına rağmen üst üste puan kayıplarıyla şoke olan Göztepe, Süper Lig şansını da mucizelere bıraktı. Bank Asya 1. Lig kurulduğundan beri 16. haftayı 18 puanla geçen hiçbir takım Süper Lig’e çıkamadı. Boluspor 2008-09’da bu periyodu 19 puanla geçip sezon sonunda 56 puanla Play Off’a kalsa da finallerden eli boş döndü. Sarı-kırmızılı yönetimin devre arasında izleyeceği strateji merak konusu.

Haberin Devamı

Altay’ın aklı zirvede kaldı

İkinci Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk yarışındaki en önemli rakiplerinden Bozüyük’ü pazar günü İzmir’de ağırlamaya hazırlanan Altay’da Teknik Direktör Ekrem Al’ın, Akhisar’da bugün oynanacak Türkiye Kupası maçına farklı bir kadro çıkaracağı bildirildi. Bozüyük’ü devirip, sezonun ilk bölümünü 30 puanla kapatma hesapları yapan İzmir temsilcisinde, kart cezası nedeniyle Bugsaş’a karşı forma giymeyen Ömer ise maç temposundan geri kalmaması için sahaya sürülecek.