Ege Göz Göz'de umuda yolculuk

Göz Göz'de umuda yolculuk

27.04.2017 - 03:13 | Son Güncellenme:

Son oynadığı 6 maçın 5’ini kaybederek Süper Lig yarışında yara alan sarı kırmızılılar, Adana Demirspor galibiyetiyle kara bulutları dağıttı, daha ligin bitmediğini herkese gösterdi.

Göz Gözde umuda yolculuk

Bülent Buda: Yılmaz Hoca, 4 maçta elindeki kadronun neredeyse tamamını dönüşümlü olarak oyun alanına sürdü. Yarışmalı oyunda izledi. Elbette süreler yeterli olmayabilir. Ama elindeki malzemenin niteliğinin farkına vardı. 4 haftada olurmu mu olur. Hoca’nın 30 yıllık birikimi var. 4 haftanın en istekli pozisyon zenginliğinin (buna kendi kaleside dahil) içinde barındıran son Adana maçıydı. Ama yinede takım farklı öne geçiyor. Kırılganlık sürüyor. Tam düze çıktı diyorsunuz çak yiyor golü sorunlar başlıyor. Göztepe zirveye oynayan bir takım için çok gol yiyor, pozisyon veriyor. Bandırma maçını berbat oynadılar. Adamlar atsa tarihi fark olacaktı. Göztepe’de takımı gole taşıyacak iştahlı, becerili futbolcular var. Ancak savunma ile orta alan dengeleri bir türlü kurulabilmiş değil. Pozisyon almada savruk ve dağınıklar. Bence bu takımın önce gol yememeyi öğrenmesi lazım. Sonuç olarak Süper Lig’e çıkma olasılığıda sürüyor. Ancak yanıltmasın Play Off’da tehlikede. Malatya ile Sivas maçlarının sonuçları çok şeyin göstergesi olacaktır.

Haberin Devamı

Direnç ve inanç vardı

Fatih Tanfer: Göztepenin son haftalardaki kötü oyun ve sonuçlarının üzüntüsünden kurtulma mücadelesi yapan oyuncuları hakikatten dirençli ve inançlıydılar. Bu hafta alınan sonuçlar sonrası Göztepe adına umut yolculuğu devam ediyor. Kalan 5 maçta al 15 puanı çık doğrudan Süper Lig’e ama, öyle enterasan durum var ki. Olası aksiliklerde de yine Play Off’da olma mücadelesine devam edilecek. Bu haftaki oyun, artan inanç ve işin ciddiyetinin farkına varılması Göztepe adına umutlu olmamızın nedenidir. Bu haftaki Malatyaspor ve ardından oynanacak Sivas maçları Göztepe’nin yol haritasını belli edecektir.

İsmail Özelçinler: Göztepe’nin Adana Demirspor karşısındaki futbolu, geçtiğimiz maçlara baktığımızda daha umut verici ve kaliteliydi. Takım oyunu ve kazanma isteği ön plandaydı. Uzatmadan. Bülent Buda abime yüzde yüz katılıyor, bu nedenle düşüncelerime burada nokta koyuyorum...

Haberin Devamı

2 önemli final maçı var

Mehmet Demirtaş: Adana Demirspor karşısında alınan 3 puan belkide Göztepe adına büyük bir umuda yolculuğun tekrardan başlangıcının startının verilişi olacaktır. İzlediğim Göztepe’de Sevgili Başkan Mehmet Sepil’in takıma dokunuşunu hissettim. Sarı kırmızılılarda hırs, takım oyunu, kazanma arzusu ön plandaydı. Önlerinde iki final niteliğinde maç var. Lider Malatyaspor ve Sivasspor’dan alınacak puan veya puanlar Göztepe’nin Süper Lig kapısını aralayacaktır. Umut ediyorum kalan haftalarda şampiyonluğu gerçekten isteyen bir takım izleyeceğiz.