Ege Gözler Bodrum’da

Gözler Bodrum’da

02.06.2018 - 23:23 | Son Güncellenme:

‘Sosyoekonomik Derecelendirme’ çalışmasının 2017 sonuçlarına göre Bodrum, araştırma kapsamındaki 258 ilçe içinde ilk 10’da yer alarak 9’uncu oldu.

Gözler Bodrum’da

Refah düzeyi, kültürel seviye, eğitim düzeyi gibi kategorilerdeki çeşitli parametrelere göre, bölgelerin yaşanabilirlik düzeylerini hesaplayan gayrimenkul bilgi şirketi REIDIN tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’nin 81 ili genelindeki ilçe ve mahallelerin yaşanabilirlik düzeylerini ortaya koyan ‘Sosyoekonomik Derecelendirme’ çalışmasının 2017 sonuçlarına göre Bodrum, araştırma kapsamındaki 258 ilçe içinde ilk 10’da yer alarak 9’uncu oldu.

Haberin Devamı

ilk 3’e girdi

Popüler yayın organlarından ‘Daily News Dig ise, ölmeden önce mutlaka yüzülmesi gereken, dünyanın suyu en temiz 34 yerini listeledi. Bodrum yarımadası, ilk sıradaki Filipinler’in Linapacan Adası ile ikinci sıradaki Maldivler’in ardından üçüncü sırada yerini aldı.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ulusal ve uluslararası bazı kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmelerle ilçenin değerinin ortaya konulduğunu, başarının tesadüfi olmadığını ve tanıtım çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirterek, dünyada yankılanan Bodrum ruhunu hep yaşatacaklarını söyledi.