Ege Göztepe’de panik ve umut bir arada

Göztepe’de panik ve umut bir arada

21.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

8 maçtır galip gelemeyen Göz Göz, Giresunspor beraberliğiyle tehlikeli bölgeye girerken; Arslan, özgüven sorununu aşamadıklarını söyledi

Göztepe’de panik ve umut bir arada

Düşme hattındaki Güngören’den sonra Giresun’la da 1-1 berabere kalarak galibibiyet hasretini 8 maça çıkaran Göztepe, şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda tehlike yaşayarak sevenlerini üzmeye devam ediyor. Denizlispor’un da altına inen, Giresun ve Sakarya ile arasında sadece 5’er puan bulunan Göztepe, ligdeki son galibiyetini 14. haftada T. Linyit’i deplasmanda 1-0 yenerek aldı. Henüz siftah yapamayan, futbolcuların kendilerine olan güvenlerini kaybettiğini belirten Teknik Direktör Cihat Arslan, “Ben takımıma inanıyorum. İnanmasaydım, bavulumu toplar giderdim” dedi.

Yine küfürlü tezahürat
Giresun maçına iyi motive olduklarını, ancak henüz 20. saniyede gol yiyince travma yaşadıklarını vurgulayan genç teknik adam, “Erken gol yüzünden inanç sorunu yaşadık. Bu ligin ayarı yok. Kazanmak için tekmeye kafa uzatmak zorundasınız. Savaş yeni başlıyor. Rakibin kim olduğu önemli değil” diye konuştu. Maçın 60. dakikasında sakatlanarak yerini Şamil’e bırakan Ali Kuçik’in durumu bugün netleşecek. Göztepe’nin, kadın ve çocukların izlediği maçta küfürlü tezahürat nedeniyle yine PFDK’ya sevk edilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Türker polemiği
Göztepe Teknik Direktörü Cihat Arslan, golden sonraki 45 dakikada takımının maçı kazanabileceğine inanmadığını söyledi. Arslan, “Maçı kazanamayacağız korkusundan bir an önce kurtulmamız lazım” diye konuştu. Bu arada Türker’i oyundan almasıyla ilgili soruya cevap veren Arslan, şu açıklamayı yaptı: “Oyunun sıkışması nedeniyle Türker’i oyundan aldım. Bir oyuncumu, gol kaçırıyor diye asla dışarı almam.”