Ege Göztepe’de Sinan şoku yaşanıyor

Göztepe’de Sinan şoku yaşanıyor

12.11.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Göztepe’de pazar günü oynanacak Alanlyaspor maçının hazırlıkları sürerken, Sarıyer randevusundan bu yana altı haftadır sakat sakat oynayan kaleci Sinan’ın dizi iflas etti.

Göztepe’de Sinan şoku yaşanıyor

Ağrıları artan genç file bekçisini önceki gün muayene eden Dr. Bülent Zeren, 2-3 hafta dinlenip havuz tedavisi uygulamasını önerdi. Alanya karşılaşmasında forma giyemeyecek olan Sinan’ın pazartesi günü yeniden kontrolden geçeceği bildirildi. Kurmaylar tedavileri devam eden Mehmet Akif, Hasan ve Hüseyin’i Alanyaspor maçına yetiştirmeye çalışırken, Mert’in bu müsabakada oynayabileceği açıklandı.

Haberin Devamı

Kampanya tam gaz
Ege Üniversitesi Organ Bağışı Gönüllüleri Topluluğu ile İzmirli spor gazetecilerinin, “Organlarını toprağa değil, bir bedene emanet et” sloganıyla başlattığı kampanya çığ gibi büyüyor. Göztepe-Tepecik, Altay- Samsunspor ve Karşıyaka-Buca maçlarında stat önlerinde açılan standlara sporseverler büyük ilgi gösterirken, kulüplerin kendi içlerinde oluşturacakları 10’ar kişilik gönüllü gruplarıyla organizasyona destek vereceği bildirildi. Bu arada kalp yetersizliği nedeniyle nakil bekleyen spor yazarı Çağatay Çağlar için İZVAK tarafından başlatılan yardım kampanyası sürüyor. Çağlar’a destek olmak isteyenler, Akbank Halit Ziya Bulvarı Şubesi’nde açılan 64768 numaralı hesaba para yatırabilecekler.