Ege Göztepe moral bozmayacak

Göztepe moral bozmayacak

29.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Göztepe moral bozmayacak

Akhisarspor maçının hazırlıklarını sürdüren Göztepe, milli aradaki özel karşılaşmada 1. Lig’de lider durumda olan Denizlispor’a deplasmanda tek golle yenildi ancak moral bozmadı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de üst üste aldığı puan kayıplarıyla sarsılan ve düşme hattına gerileyen Göztepe, milli arayı değerlendirmek için 1. Lig lideri Denizlispor’a özel bir maçta konuk oldu. Genç ve yedek ağırlıklı kadroyla mücadele eden Göztepe’de maçtan 1-0 yenik ayrıldı. Öte yandan milli takımlarına çağrılan Andre Poko, Celso Borges, Beto Pimperel, Lamine Gassama ve Lumor Agbenyenu’nun yarından itibaren idmanlarda yer alacağı bildirildi.

’Lige motiveyiz’

Denizlispor deplasmanından tüm oyuncularını görme şansı bulan Teknik Direktör Tamer Tuna, “Bu sadece bir hazırlık maçıydı. Eksik kadroyla oynadık. Genel bir değerlendirme yapmam mümkün değil. Sonuca odaklanmıyoruz. Tek düşüncemiz Akhisarspor maçına en iyi şekilde hazırlanmak ve motive olmak” dedi.

Haberin Devamı

Acıpayam ziyareti

Sarı kırmızılı teknik ekip ve futbolcular, geçen günlerde deprem felaketiyle sarsılan Acıpayam’a giderek afetzedelere moral verdi. Göztepeliler, deprem nedeniyle okulları tatil olan ve Kızılay tarafından kurulan alanda çeşitli etkinliklere katılan çocuklarla yakından ilgilendi.