Ege Göztepe’nin kaybı büyük

Göztepe’nin kaybı büyük

12.02.2018 - 00:53 | Son Güncellenme:

Osmanlıspor’la 90+4’te yediği golle 3-3 berabere kalan Göztepe, galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. Sarı kırmızılılar bu sezon ilk kez bu kadar uzun kazanamama serisi yakaladı

Göztepe’nin kaybı büyük

Süper Lig’de sezonun ilk yarısında üst üste 4 karşılaşmadan 3 puan alamayan ancak daha sonra çıkışa geçerek üst sıralara tırmanan Göztepe, ikinci yarıda galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.

Haberin Devamı

Osmanlıspor’la 3-3 berabere kalan sarı kırmızılılar, puan kaybına devam etmesinin yanında kritik oyuncularından da oldu. Göztepe’de 2 futbolcu sarı kart cezalısı durumuna düştü, defansın bel kemikleri Kadu ve Tanju da sakatlandı. Göztepe’nin en istikrarlı oyuncularından olan orta saha Castro ve kaleci Beto ise 4. sarı kartlarını gördü. Mücadelenin 52. dakikasında sol dizinden sakatlanarak oyundan çıkan Kadu’nun durumu kritik.

14. puan kaybı

Bu sezon Bornova Stadı’nda 14. puanını kaybeden İzmir ekibi için son dakikalar da kabus oldu. Önce Fenerbahçe’ye 90+3’te yediği golle Kadıköy’de 2-1 mağlup olan Göztepe, Osmanlıspor karşısında da galibiyeti 90+4’te kaçırdı. Göztepe, ligin 9. haftasında Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldığı müsabakada da 90+2’de gol yiyerek galibiyetten oldu. Teknik Direktör Tamer Tuna, “Kazanacağımız maçı rakibe verdik. İlk yarıda topla oynama oranımız yüzde 60 olmasına rağmen ikinci yarının başında bu seviyemizi düşürdük. Kazansaydık kendimize üst sıralarda yer bulabilirdik. Ancak biz iyi bir takımız, iyi oynuyoruz. Yine pozisyonumuzu yükseltebilecek fikstüre sahibiz” dedi.