Ege Göztepe puana hasret

Göztepe puana hasret

03.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Evkur Yeni Malatyaspor ve Galatasaray’ın ardından Fenerbahçe’ye de yenilen Göztepe, tehlikeli bölgeye iyice yaklaştı. Ülker Stadı’nda Fenerbahçe karşısında etkili bir oyun sergileyemeyen ve sahadan 2-0 mağlup ayrılan sarı kırmızılılar taraftarını endişelendirdi

Göztepe puana hasret

Spor Toto Süper Lig’deki 12. yenilgisini alarak 22 puanda kalan Göztepe hedeflediği üst sıralara bir türlü tırmanamazken, 23 puana çıkan Fenerbahçe’nin gerisine düştü. Hem İstanbul hem de deplasman fobisini de yenemeyen Göztepe, gurbette en kötü performans sergileyen 2 takımdan biri oldu. Dış sahada oynadığı 11 maçın 9’unu yitiren İzmir ekibi sadece 2 galibiyette kaldı.
Jerome’un 50. dakikada kırmızı kart görmesiyle iyice eli kolu bağlanan Göztepe’nin Teknik Direktörü Kemal Özdeş, etkisiz bir futbol oynadıklarını dile getirdi. Rakiplerinin kendilerine oldukça iyi baskı kurduğunu anlatan deneyimli teknik adam, “Yediğimiz golden sonra Fenerbahçe’nin baskısı düşse de biz doğru yerleşemedik. Jerome’un kırmızı kart görmesinin ardından tüm planlarımız bozuldu. Stratejimizi değiştirmek zorunda kaldık. İkinci golden önce ofansif hamleler yapabilirdik. Ancak Fenerbahçe 2-0’ı bulunca maç bitti. Topa yeteri kadar sahip olamamak ve 1 kişi eksik oynamak bize mağlubiyeti getirdi” dedi.