Ege Göztepe Tuna'ya imzayı attırdı

Göztepe Tuna'ya imzayı attırdı

23.06.2017 - 04:28 | Son Güncellenme:

14 yıl aradan sonra Süper Lig’e yükselen Göz Göz, teknik direktörlük görevine getirdiği Tamer Tuna’yla Adnan Süvari tesislerinde resmi sözleşme imzaladı. Tuna, “Ligde kalıcı olacağız” dedi

Göztepe Tunaya imzayı attırdı

Süper Lig’de kalıcı olmak isteyen Göztepe, son 2 sezondur Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş’in yardımcılığını yapan 41 yaşındaki Tuna ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Adnan Süvari Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Başkan Mehmet Sepil de katılırken Tuna Göztepe’de başarılı olacağını söyledi.

Haberin Devamı

‘Takviyeler yakında’

Süper Lig’de yeterince tecrübe sahibi olduğunu dile getiren Tamer Tuna, “Süper Lig’de uzun zaman yer aldım. Buraya deneyimlerimi aktarmak için geldim” diye konuştu. Göztepe’deki ilk yılında ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini belirten Tuna, “Transferde kulüple birlikte belirlediğimiz futbolcularımız var. Oyuncu portföyümüz geniş. Taraftarımıza ve bize yakışan en iyi isimleri getireceğiz” dedi. Tamer Tuna, eski takımı Beşiktaş’tan transfer yapacaklarına dair söylentilere ise şu cevabı verdi: “İhtiyacımız neyse takviyelerimizi gerçekleştireceğiz. Bu Beşiktaş’tan da olabilir diğer takımlardan da. Ancak şu an somut bir adım yok.”

SEPİL: FİKİRLER UYUŞTUTamer Tuna’yı daha önce tanımadığını anlatan Mehmet Sepil, “Kendisi ile ilk olarak telefon görüşmesi yaptık ve İzmir’e davet ettik. Süper Lig’i çok iyi biliyor. Göztepe’ye Tamer Tuna’nın yakışacağını gördük ve anlaştık. Daha önce kendi başına Süper Lig’de bir takım çalıştırmaması risk olarak algılanabilir. Ama kendisinin en önemli özelliği futbolun akademik yönünü çok iyi bilmesi” dedi.