Ege Göztepe'de neler oluyor?

Göztepe'de neler oluyor?

24.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kamp dönemine kısa bir süre kalan Göz Göz’de, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’ın, Başkan İmam Altınbaş’la ters düşmesi taraftarları tedirgin etti

Göztepede neler oluyor



Geçen sezonun bitimine 3 hafta kala takımın başına getirilen Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Başkan İmam Altınbaş tarafından transferde yetkilendirilen menajer İskender Çam’ın, Kartalspor’dan alınan Hamza Gezmiş’in transferinde kendisine bilgi verilmediği ve istediği isimlerle henüz bonservis sorunlarının çözülmediği gerekçeleriyle yönetimle ters düştü. Göztepe’deki bu son gelişmeler, akıllara geçen sene yaşanan olayları getirdi. Başkan İmam Altınbaş’ın transferde tam yetki verdiği dönemin Futbol Direktörü Ali Gültiken, yanlış transfer politikası yüzünden taraftarlarla sürekli karşı karşıya gelmiş, en sonunda istifa ederek görevinden ayrılmıştı. Yine takımı 2. Lig’den şampiyon olarak çıkaran ancak Bank Asya 1. Lig’de taraftarların tepkisini üzerine çeken teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın da görevine son verilmişti.

Haberin Devamı


Taraftarlar çok tepkili
Altınbaş Holding’in, Göztepe’yi satın almasından bu yana geçen 5 senelik süreçte, vaatlerin yerine getirilmemesi ve yaşanan son olaylar, sarı kırmızılı taraftarları yeni sezon öncesinde yine tedirgin ediyor. İnternet ortamında transfer görüşmeleri nedeniyle yönetimle anlaşmazlığa düşen Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’a destek yağarken, Altınbaş ve yönetimine ise büyük bir tepki olduğu görüldü. Taraftarlar, Başkan İmam Altınbaş’ın vekili olarak iki yıl görev yapan Serdar Samur’un da istifa ettiğini hatırlatarak, “Başkan Altınbaş’la kulüp arasında kan uyuşmazlığı yaşanıyor. Altınbaş’ın artık bu camiaya yakışır hamleler yapmasını bekliyoruz. Hüseyin Kalpar’ın gönderilmesini istemiyoruz. Ayrıca Kalpar’a, hak ettiği saygının gösterilmesini bekliyoruz” mesajları verdi.

Haberin Devamı

Kalpar rest çekti

Yaşanan kriz üzerine tecrübeli çalıştırıcı Hüseyin Kalpar’ın, “Kadro belirlenirken son sözü teknik adam söyler. Eğer böyle olmayacaksa ben yokum” demesinden sonra, Başkan İmam Altınbaş’ın devreye girip, transferde yetkileri Kalpar’a verdiği bildirildi. Başkan’ın devreye girmesiyle, Kalpar düşüncesini gözden geçirme kararı aldığı öğrenildi. Yapılan transferlerle taraftarını heyecanlandıramayan Göztepe yönetiminin, önümüzdeki hafta bombaları patlatmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Dilaver’le ön anlaşma yapıldı

Kalpar krizi ile uğraşan Göz Göz, Denizlispor’un 115 bin TL’lik alacağını ödeyerek serbest kalmasını önlediği Dilaver’e, bonservisi için gereken 75 bin TL’yi vererek ön protokol imzalattı. Sözleşmesinde, “75 bin TL getirirse gidebilir” maddesi bulunan futbolcunun, hafta başı Denizlispor’a parayı verdikten sonra İzmir’e gelip, resmi mukaveleye imza atacağı öğrenildi. Hüseyin Kalpar’ın Brezilya’dan denemek için davet ettiği solbek de perşembe günü gelecek. İspanya, Fransa ve Gana’da araştırmalarını sürdüren Kalpar, yardımcısını da oyuncu izlemesi için Hırvatistan’a gönderdi.