Ege Güle güle hapse gittiler

Güle güle hapse gittiler

15.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Girdikleri evden, çelik kasayla birlikte altın, elektronik eşya çalan 4 kişilik çeteden üçü tutuklandı. Zanlılar, cezaevine giderken arabada gülümseyerek poz verdi

Güle güle hapse gittiler

İzmir’in Basın Sitesi semtinde, levyeyle kapısını zorlayıp açarak girdikleri evden, çelik kasayla birlikte 120 bin TL değerinde altın ve elektronik eşyaları çalan 4 kişi, polisin sıkı takibiyle yakalandı. Kiralık otomobil kullanan zanlıların, çok sayıda suçtan poliste kayıtlarının bulunduğu ortaya çıktı. Üç zanlı, polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Araba durduruldu
Evinin soyulduğunu fark eden Harika Büyükkebapcı’nın, ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. İncelemede hırsızların, evden çelik kasa içerisinde 120 bin TL değerinde altın, dizüstü bilgisayar, IPAD 2, cep telefonu ve fotoğraf makinesi çaldıkları belirlendi. Ekiplerinin araştırmaları sırasında hırsızların kullandıkları otomobilin plakası belirlendi. Araştırmalarını bu yöne kaydıran ekipler, otomobili kiralayan firmaya ulaştı. Kiralayanların kimlik bilgileri tespit edildi. Operasyon için harekete geçen polis, yerini saptadıkları kiralık otomobili durdurup, içerisindeki S.E, A.T, M.B. ve U.P’yi gözaltına aldı. Çalınan kasa ile elektronik malzemelerin bulunduğu kuyumcu dükkanına baskın düzenlendi. Kuyumcu H.B. de gözaltına alındı.
Hırsızlık zanlılarının, çelik kasayı, içerisindeki altınları almak için daha sonra parçalamak üzere kuyumcu dükkanı bulunan H.B’ye bıraktıkları öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.T, M.B. ve U.P. tutuklanarak cezaevine gönderildi.