Ege ‘Gülümsemelerine paha biçilemez’

‘Gülümsemelerine paha biçilemez’

20.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

‘Gülümsemelerine paha biçilemez’

Üye sayısı 40 bini bulan ‘Bir Çocuk da Sen Giydir’ grubunun kurucusu Nuran Baştan derslerinde başarılı olan ihtiyaç sahibi öğrencilere, bayramlık giysi hediye etti.

Haberin Devamı

İzmir’de 2016 yılında bir öğretmen arkadaşının “Çok başarılı çocuklar var. O kadar yoksullar ki imkanım olsa hepsini giydirmek isterim” sözlerinden hareketle sosyal medyada ‘Bir Çocuk da Sen Giydir’ adlı grubu kuran Nuran Baştan (29), üç yılda 51 bin öğrenciye kıyafet yardımı yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliğinde ihtiyaç sahibi, yetim, öksüz ve engelli öğrencileri tespit ettiklerini belirten Baştan, kızı Emine Melis ile birlikte ziyaret ettiği 100. Yıl İlkokulu’nda, 100 çocuğa bayramlık hediye etti. Grubun kısa zamanda büyüdüğünü anlatan Baştan, şöyle konuştu.

‘Gülümsemelerine paha biçilemez’

Yurtdışından üyeler var

“Şu an Facebook’ta 40 bin üyemiz var. Ülke sınırlarının dışına da çıktık. Moskova’dan üyelerimiz bu bayram bin öğrenciyi daha giydirecek. Şimdiye kadar 51 bin öğrenciye kıyafet ve ayakkabı yardımı yaptık. Grubun büyümesi beni çok mutlu ediyor. Çocukların yüzündeki mutluluk paha biçilemez.”