Ege Güzel oyun yetmedi

Güzel oyun yetmedi

03.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Portekizli oyuncuları Paxiao ve Pedro’nun golleriyle yakaladığı üstünlüğü koruyamayan siyah beyazlılar, bir puanla yetindi.

Güzel oyun yetmedi

Spor Toto 1. Lig’de dün evinde Adanaspor’la 2-2 berabere kalan Altay, taraftarının önünde oynadığı ilk maçta 2 puan kaybetmesine rağmen Portekizli golcüleri Paixao ve Pedro’nun performansıyla teselli buldu. Geçen hafta İstanbulspor deplasmanında hat trick yapan Paixao, dün de Adanaspor karşısında 48. dakikada attığı kafa golüyle skoru 1-1’e getirdi. Bu golün asistini yapan sol kanat Pedro ise 50. dakikada siyah-beyazlı formayla ilk golünü atarak takımını öne geçirdi. Paixao 4 haftada toplam gol sayısını 5’e çıkardı, Pedro 3 asist, 1 gol kaydetti. Altay, 90 dakika sonunda üstünlüğünü koruyamasa da takımın sergilediği futbol alkış topladı.

Haberin Devamı

‘Şanssız bir maç’

İstanbulspor deplasmanında aldıkları 5-0’lık galibiyetin ardından 2’de 2 yapmak için sahaya çıktıklarını ifade eden Altay’da Teknik Direktör Alper Avcı, “Maçın başında bireysel hatadan kalemizde golü gördük. 2-1 öne geçtikten sonra 3. golü atabilirdik ama olmadı. Şanssız bir maç yaşadık. İyi bir takımız, iyi oyuncularımız var. Milli maç arasından sonra daha iyi olacağız” diye konuştu.