Ege Hamilelikte apandisit tehlike oluşturuyor

Hamilelikte apandisit tehlike oluşturuyor

07.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

İZMİR’de, hamileliğinin 24’üncü haftasında başlayan şiddetli karın ağrısının bebeğiyle ilgili olduğunu sanıp büyük korku yaşayan bir çocuk annesi Emine Bayram’a (36) apandisit teşhisi kondu.

Hamilelikte apandisit tehlike oluşturuyor

İZMİR’de, hamileliğinin 24’üncü haftasında başlayan şiddetli karın ağrısının bebeğiyle ilgili olduğunu sanıp büyük korku yaşayan bir çocuk annesi Emine Bayram’a (36) apandisit teşhisi kondu. Ağrılar nedeniyle Kent Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Tunç Canda’ya muayeneye gelen Bayram, bebeğinin iyi olduğunu öğrendi. Ardından Genel Cerrah Opr. Dr. Zaza Iakobadze’ye yönlendirilen Bayram ameliyata alındı. Opr. Dr. Iakobadze, “Gebelerde görülme sıklığı yaklaşık olarak 2 bin gebelikte 1’dir. Erken tanı ve tedavi hayati önemdedir” dedi.

Haberin Devamı

Robot ellerle mucize yarattılar

Bayram da, “İkinci hamileliğimde bebeğimi 10 haftalıkken kaybetmiştim. Ağrılar başlayınca yine bir şey olacak sandım. Bebeğime zarar verir diye ne krem ne oje sürdüm. Şimdi hem bebeğim hem de ben sağlığımıza kavuştuk. Ameliyat görüntülerini izledim. Robot eller bebeğin yanından geçiyor, mucizeyi gerçekleştirdiler” diye konuştu. l İZMİR DHA