Ege HAMZAOĞLU: Düşmeyeceğiz

HAMZAOĞLU: Düşmeyeceğiz

05.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Altay’ı İzmir’de 3-1 yenerek bu sezon ikinci deplasman galibiyetini elde eden Akhisar Belediyespor, ligde kalma yolunda önemli bir adım atmanın sevincini yaşıyor.

HAMZAOĞLU: Düşmeyeceğiz

“Bu zaferin sinyallerini haftalardır veriyorduk” diyen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Özellikle son üç maçta iyi futbol sergilememize rağmen, son vuruşlarda yaşadığımız sorunlar yüzünden hak ettiğimiz sonuçları alamamıştık. Şanssızlığımızı Altay karşısında yendik. Kurtuluş yolumuz açık. Düşmeyeceğiz” diye konuştu.

Turgutluspor’da yüzler yine asık
İkinci Lig Beyaz Grup’ta Hacettepe ve Bugsaş’tan sonra Körfezspor’la da berabere kalarak 3 maçta 6 puan kaybeden Turgutluspor’da yüzler asıldı. Play Off yolunda büyük avantaj kaçırdıklarını söyleyen Teknik Direktör Burhanettin Basatemur beraberliği yorgunluğa bağladı. Başkan Murat Ayhan ise bir penaltılarının verilmediğini belirterek faturayı hakem Secit Keşkek’e kesti.

Başkan Amiroğlu iddialara öfkelendi
Denizlispor’da bazı oyuncuların paralarını alamadıkları için kasten kart görüp cezalı duruma düştükleri, bazı futbolcuların sakatlıklarını öne sürüp oynamadıkları iddialarına Başkan Salih Amiroğlu tepki gösterdi. Denizlispor formasını giyen futbolcuların tümünün iyi niyetli, ahlaklı ve fedakar olduğunu söyleyen Amiroğlu, “Biz oyuncuların geriye dönük borçlarını zaten ocak ayında ödedik. Şu anda 2 milyon TL civarı alacakları var. Ben futbolcuların ne kasten kart gördüğüne ne de sakatlığın arkasına sığındığına inanıyorum. Hepsine güvenim tam” dedi.