Ege Hande Yener’li, danslı kutlama

Hande Yener’li, danslı kutlama

01.05.2017 - 00:40 | Son Güncellenme:

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyon olan yeşil beyazlılar, kupasını aldı. Bodrumspor’un 2. Lig’e çıkmasını önce meşale yakarak kutlayan taraftarlar, ardından Belediye Meydanı’ndaki Hande Yener konserine akın etti

Hande Yener’li, danslı kutlama

Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen konser öncesi Bodrum Belediyesi Bodrumspor taraftarları Kumbahçe sahilini boydan boya kulübün flamaları ve renklerini taşıyan balonlar asarak donattı ve 1931 meşale yakarak şov yaptı. Meydanda kurulan sahneye çıkan Bodrum Belediyesi Bodrumspor futbolcuları, yönetim kurulu üyeleri ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon sahneye çıkarak kendilerini destekleyen herkese teşekkür etti ve şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

Haberin Devamı

Kocadon’dan forma

Meydanı dolduran kalabalık Hande Yener konseri ile gönüllerince eğlendi. Sahneye çıkan Yener, söylediği parçalar ile hayranlarını coşturdu. Konser arasında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Hande Yener’e üzerinde ismi yazan 48 numaralı Bodrum Belediyesi Bodrumspor forması hediye etti. Hayranları ile zaman zaman sohbet de eden Yener, danslarıyla da dikkat çekti. Konserin sonlarında Yener, vokalisti ile birlikte düet yaptı. Hande Yener, “Yaza merhaba derken, Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un bu şampiyonluğunu da canı gönülden tebrik ediyorum. Bodrum benim için çok başka bir yer. ‘Bodrum’ diye şarkım bile var” dedi. Yaklaşık 1.5 saat süren konseri yaklaşık 350 kişi izledi.