Ege Hanif Pehlivanoğlu’ndan 67. mağaza

Hanif Pehlivanoğlu’ndan 67. mağaza

27.05.2017 - 05:36 | Son Güncellenme:

.

Hanif Pehlivanoğlu’ndan 67. mağaza

Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik A.Ş. 67. süpermarketini Buca’da açtı. Açılışa, Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, eski İzmir CHP Milletvekili Mehmet Ali Susam, Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanif Pehlivanoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Dilek Pehlivanoğlu, Ekin Pehlivanoğlu, Pehlivanoğlu Genel Müdür Yardımcısı Kurtuluş Ürkmez. şirketin önde gelen müdürleri, tedarikçi firmaların sahipleri, müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

Farklı fiyat ve tasarım...

Ahmet Nur Çebi, ilk alışverişi yaptı, Hanif Pehlivanoğlu’nun kendi üretimleri olan döner kebaptan aldı, İstanbul’a götürdü.

Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanif Pehlivanoğlu, Buca’da 2. süpermarketlerini açmaktan mutlu olduklarını belirtti. Pehlivanoğlu, “Klasik marketcilik yapmıyoruz, farklı fiyat ve dizaynla tüketicinin karşısına çıkmaktayız, üretimini yaptığımız zeytinyağı, et, peynir, yumurta ile kaliteli ürünler sunarak neslimiz ve çocuklarımız için en kaliteli yiyecekleri sunuyoruz” dedi.

YÜZDE YÜZ TÜRK SERMAYESİ

Mehmet Ali Susam da, halkın yüzde yüz Türk sermayesi olan şirketlerden alışveriş yapmasını istedi, “Hanif Pehlivanoğlu Marketcilik’te yüzde yüz Türk sermayesi olan bir kuruluşumuz, raflarına bakın lütfen ülkemizde yetiştirilen, ülkemizde üretilen mallar satılmaktadır” dedi.