Ege Havadan, karadan zehir operasyonu

Havadan, karadan zehir operasyonu

15.03.2017 - 04:35 | Son Güncellenme:

Edremit’te, Romanların ağırlıklı olarak yaşadığı İbrahimce Mahallesi’ne 400 polisin katılımıyla, helikopter destekli şafak operasyonu düzenlendi. 29 adreste yapılan aramalarda, uyuşturucu maddeler ele geçirildi

Havadan, karadan zehir operasyonu

Balıkesir-Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, İbrahimce Mahallesi’nde bulunan 35 ev ve işyerinde uyuşturucu madde temini ve satışı yapıldığı belirlendi. Dün saat 05.00’te Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından mahallenin tüm giriş ve çıkışları tutuldu. Mahalleye giriş ve çıkışlar sırasında kimlik sorgulamaları ile araç kontrolleri yapılırken, şüphelilere ait 29 adreste arama yapıldı.

Haberin Devamı

TOMA ve polis köpekleri

Saat 06.00 itibariyle İbrahimce Mahallesi üzerinde dolaşmaya başlayan polis helikopteri, alanı havadan kontrol altında tuttu. Mahallede TOMA ekibi de hazır olarak bekletilirken, 4 narkotik polis köpeği de belirlenen adreslerdeki uyuşturucu aramalarına katıldı.

32 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Özel Harekât polislerinin de katılımıyla 3 saat süren operasyon kapsamında, 160 ecstasy hap, satışa hazır hale getirilmiş 40 adet 300 gram esrar, 2 gram SKUNK maddesi, 155 gram sentetik kannabinoid bonzai maddesi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 1770 TL ele geçirildi. Operasyon kapsamında 32 kişi gözaltına alındı, araması bulunan 2 kişinin cezaevinde bulunduğu öğrenildi.