Ege Hayalleri gerçek oldu

Hayalleri gerçek oldu

11.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Hayalleri gerçek oldu

Rönesans Ajans bünyesinde, Akif Örük önderliğinde düzenlenen Miss & Mr Model of Turkey 2019’a başvurular tüm hızıyla sürüyor. Geçen yıl Miss & Mr Model of Turkey’de üçüncü olan Burak Şöhretli, model olmayı çocukluğundan beri istediğini kaydetti. Şöhretli, “Yarışmayı 2014 yılından beri takip etmekteydim. Her yılın finalistlerine bakıyordum ve 2018 yılında kendimi hazır hissettim” dedi.

Haberin Devamı

‘Heyecan hiç bitmeyecek’

İlk podyuma çıktığında çok heyecanlandığını belirten Şöhretli, “Çok heyecanlıydım, halen daha heyecanlanıyorum podyuma çıktığımda ve sanırım bu heyecan hiç bitmeyecek, bitmemeli diye düşünüyorum. Podyumda yürürken hayalimin ortasında olduğum için gerçekten müthiş bir haz duyuyorum” diye konuştu.

‘Düzenli yürüyüş çalışması yapın’

Adaylara önerilerde de bulunan Şöhretli, “Başvuru yapacak arkadaşlara düzenli spor, diyet, deep house müzik dinlemelerini ve düzenli yürüyüş çalışmaları yapmalarını tavsiye ederim. Hepsine şimdiden bol şans diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu yıl 19. yılını kutlayan yarışmanın, ön elemeleri İstanbul ve İzmir olmak üzere iki ayrı ilde gerçekleştirilecek. Yarışmanın büyük finaline Kaya İzmir Thermal ev sahipliği yapacak.16-25 yaş arası T.C vatandaşı olan herkesin katılabildiği yarışmaya, başvuru yarın sona eriyor.