Ege Haydi Kaf Kaf! 100. Yıl aşkına galibiyetle başla

Haydi Kaf Kaf! 100. Yıl aşkına galibiyetle başla

11.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bugün saat 20.30’da Alsancak Stadı’nda Adanaspor ile sezonun ilk maçına çıkacak olan Karşıyaka, taraftarlarına futbol ziyafeti çekecek

Haydi Kaf Kaf 100. Yıl aşkına galibiyetle başla

Hayal kırıklığı ile biten bir sezonun ardından kuruluşunun 100. yılını kutlayacağı 2011-2012’de 20 futbolcu transfer ederek Süper Lig’i kucaklayacak bir kadroyla yola çıkan Karşıyaka, ilk resmi maçında bugün Adanaspor’u konuk edecek. Alsancak Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak zorlu 90 dakikada Suat Arslanboğa düdük çalacak. Karşılaşma, TRT Spor’dan naklen ekranlara gelecek.
Adiyiah yedek kulübesinde
Yeşil kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Ayhan ve Tuncay ile antrenman eksiği olan Kırgız Mahmudov kadroda yer almayacak. Gana Milli Takımı ile önce Swaziland ardından Brezilya’ya karşı forma giydikten sonra hafta içinde İzmir’e dönen flaş transferlerden Adiyiah’ın da müsabakaya yedekler arasında başlayıp, ilerleyen dakikalarda şans bulması bekleniyor. Teknik Direktör Reha Kapsal, “Taraftarlarımızla buluşacağımız ilk maçtan üç puanla ayrılarak, sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz” dedi.