Ege Hediye Fuarı’nda masal kahramanları sürprizi

Hediye Fuarı’nda masal kahramanları sürprizi

17.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Gençiz Fuarcılık’ın “Souvenir 2010 21. Hediyelik Eşya Günleri” bugün başlıyor. Noel Baba ve masal kahramanlarının konuk olacağı fuarda Oyuncak ve Mask Müzesi de yeralacak

Hediye Fuarı’nda masal kahramanları sürprizi

17-31 Aralık tarihleri arasında 15 gün sürecek olan “Souvenir 2010”a yerli ve yabancı toplam 198 firma, oyuncak ve hediyelik eşyalarıyla katılacak. Çarpıcı fikirlerle oluşturulan ürünleri vitrinlerine taşıyacak olan firmalar, ahşap aksesuvarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuvarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuvarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuvarları, oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve züccaciye gibi ürünlerin satışını ve tanıtımını yapacak. Tek çatı altında binlerce hediyelik eşyayı bulabilecek olan vatandaşlar, Kültürpark’taki Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nı saat 11.00’den 22.00’ye kadar ziyaret edebilecek.

Fuarda çocuklar unutulmadı
Gençiz Fuarcılık “21. Asır’da 21. Organizasyon”un konseptini çocuklar için kurguladı. Bu kapsamda Noel Baba, Nasrettin Hoca ve Keloğlan gibi yerli masal ve fıkra kahramanları fuar alanında çocuklarla olacak. Çocukların ve çocukluğunu yaşamak isteyen büyüklerin de kendilerini masal dünyasında bulacakları fuarda oyuncak ve masklar da sergilenecek. Konak Belediyesi’nin “Oyuncak ve Mask Müzesi” fuar alanında oluşturulan özel bir bölümde ziyaretçilerle buluşturulacak.
Oyuncak ve maskların önemli bir kültür mirası olduğuna dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, geçmişten bugüne farklı kültürlerin yoğurduğu eserlerin fuarda görülebilmesi için özel bir bölüm hazırladıklarını söyledi.

Agora’da moda rüzgarı
Agora Alışveriş merkezi aralık ayı boyunca her salı günü, mağazaların özel indirimlerinin yanı sıra konularında isim yapmış kişileri de İzmirlilerle buluşturuyor. İzmir’in ünlü modacılarından Ertan Kayıtken’in misafir olduğu etkinlikte de 2011 moda trendlerinin yanında, canlı mankenler üzerinde stil danışmanlığı ve makyaj önerileri konuşuldu.