Ege Her dakikanın keyfini çıkarın

Her dakikanın keyfini çıkarın

29.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Her dakikanın keyfini çıkarın

Miss&Mr Model of Turkey 2018 ikinci güzeli Doğa Ekin Yavuz, çocukluk hayalini gerçekleştirmek için girdiği yarışmada unutulmaz deneyimler kazandığını söyledi.

Haberin Devamı

Rönesans Ajans kurucusu Akif Örük, öncülüğünde bu yıl 19’uncusu düzenlenen Miss&Mr Model of Turkey 2019, yeni katılımcılarını bekliyor. Son başvuru tarihi 12 Temmuz olan yarışma bugüne kadar birçok gencim hayallerinin gerçekleşmesine de vesile oldu. Geçen yılın 2. güzeli seçilen Doğa Ekin Yavuz da onlardan biri. Yeni adaylara seslenen Yavuz, “Bu yarışmanın kendilerine hem deneyim hem de yeni dostlar kazandırdıklarını görecekler. Her dakikanın keyfini çıkartsınlar” dedi.

Tecrübem olmadan katıldım

- Model olmaya ne zaman karar verdiniz?

Çocukluğumdan beri güzellik yarışmasına katılma hayalim vardı her genç kızın olduğu gibi. Sonra modellik tecrübem olmadan Miss&Mr Model of Turkey 2018 Yarışması’na katılmaya karar verdim.

Haberin Devamı

- Yarışmada dereceniz ne oldu, bunu bekliyor muydunuz?

Evet 2. oldum. Ancak benim için derece almamın hiçbir önemi yoktu. Ben sadece çocukluk hayalimi gerçekleştirmeyi istiyordum ama jüri üyeleri bana bu ödülü layık gördü. Kendilerine tekrardan teşekkür ederim.

Dost kalmayı başardım

- Miss&Mr Model of Turkey Yarışması’nı tercih etme sebebiniz nedir?

Türkiye çapında prestijli, kaliteli kişilerle güzel işlere imza atmış kişiler tarafından yapılan, kaliteli jüri üyeleri olan bir yarışma olduğu ve haksızlık yapılmayacağı izlenimi verdikleri için tercih ettim. Nitekim öyle de oldu.

- Katılmanız size ne gibi avantajlar sağladı?

Yeni insanlar tanıdım, ayrıca rekabet ortamını görmüş oldum. Fakat her ne kadar rekabet olsa da günün sonunda dost kalabilmeyi öğrendim.

- Peki, kamp döneminde ve ön hazırlıklarda neler yaşadınız?

Hayatımda ilk kez ailemden uzakta bir yerde 5 gün geçirdim. Rakiplerimle bu 5 gün içerisinde hem rekabet hem dostluk kurdum. Çok değişik bir duyguydu benim için. Bunun dışında hiç boş vaktimiz yoktu. Günleri tam anlamıyla dolu dolu çalışarak geçirdik. Yemek olsun, yürüyüş ile alakalı dersler olsun, dans kareografisi, spor vs. olsun her gün her saat model olabilmek için yoğun bir tempoda çalıştık. Bu söylediklerim yorucu gelebilir size ama gerçekten o heyecanı yaşarken yorulduğunuzu anlamayacaksınız. Rönesans Ajans Kurucusu Akif Örük bu anlamda bize modellik ile ilgili çok fazla bilgi verdi.

Haberin Devamı

- İlk kez podyuma çıktığınızda neler hissettiniz?

Podyuma ilk çıktığımda herkes gibi ben de çok heyecanlıydım. Yanlış yapma korkusu oluyor. “Ya yapamazsam” diyordum kendime. Ama şu anda korkularım yok çünkü güzel bir eğitim aldım kamp sürecinde şimdi sadece heyecanlanıyorum.

- Fiziğinizi korumak için özel olarak neler yapıyorsunuz?

Sağlıklı besleniyorum ve düzenli spor yapıyorum.

- Model olmanın en iyi ve en kötü yanı nelerdir?

Model olmanın kötü yanını hiç görmedim. Kötü ya da iyi olmasının kişiden kişiye değiştiği kanaatindeyim. Ben kaliteli işler yaparak keyif alarak yapıyorum modelliği. Her ne kadar yorucu bir meslek olsa da her güzel işin bir zorluğu vardır.

Kesinlikle hırs yapmalılar

- Miss&Mr Model of Turkey yarışması başvuruları hala devam etmekte?

Bu yarışmada kesinlikle hırs yapmalılar fakat hırs yaparken keyif almayı da bilmeliler yoksa zaten keyif almadan yapılan bir iş kimseyi mutlu etmez. Farklı bir deneyim yaşayacaklar. Bu yarışmanın kendilerine hem deneyim hem de yeni dostlar kazandırdıklarını görecekler. Her dakikanın keyfini çıkartsınlar.