Ege Hipodrum’da buluştular

Hipodrum’da buluştular

17.11.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Dünya Konsoloslar Kongresi’nin katılımcıları Hipodrom’da düzenlenen kokteyle katılıp onurlarına düzenlenen at yarışlarını izledi

Hipodrum’da buluştular

İzmir’de 14- 18 Kasım tarihleri arasında bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Dünya Konsoloslar Kongresi’nin katılımcıları Buca Hipodromu’nda düzenlenen kokteylde biraraya gelip, onurlarına düzenlenen at yarışlarını izledi. İzmir Vali Yardımcısı Nevzat Ergün, emekli büyükelçi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Dışilişkiler Danışmanı Solmaz Ünaydın, Brooklyn Belediye Başkanı Marty Markowitz, Dünya Konsoloslar Birliği Federasyonu (FICAC) Arnold Tue’nin de aralarında bulunduğu 100 yabancı konsolos ile eşleri ve Türkiye’deki fahri konsoloslar katılımcılar arasında yeraldı.

Ödülleri de verdiler
Türkiye Fahri Konsoloslar Derneği Başkanı Hindistan Fahri Konsolosu Turgut Koyuncuoğlu, “Gün içinde yapılan Bergama’yı tanıtma turunun ardından konuklarımızı Hipodrom’da ağırladık. Konsoloslor tarihinde ilk kez onurlarına düzenlenen FICAC koşusu da onları son derece mutlu etti” dedi. Kokteylin ardından yapılan koşunun ödülleri de FICAC Başkanı Mr. Arnold Tue ve Türkiye Fahri Konsoloslar Derneği Başkanı Turgut Koyuncuoğlu tarafından verildi.