Ege Horoz’da Recep’in talibi çok

Horoz’da Recep’in talibi çok

06.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Denizlispor’un elde ettiği şampiyonlukta en büyük pay sahibi olanların başında gelen Recep Niyaz, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Horoz’da Recep’in talibi çok

Denizlispor’un elde ettiği şampiyonlukta en büyük pay sahibi olanların başında gelen Recep Niyaz, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Süper Lig’in zirveye oynayan ekiplerinin radarına giren genç orta saha, geride bıraktığımız sezonu 32 maçta attığı 12 golle kapattı. Altyapısından yetiştiği yeşil siyahlılarda Süper Lig’e yükselme sevinci yaşayan 24 yaşındaki futbolcu Recep Niyaz için, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir’in devrede olduğu belirtildi. Geride kalan sezon 32 maçta forma giyip orta alanda maestro görevi gören ve fileleri 12 kez sarsan Recep’in özellikle Fenerbahçe’ye dönmeye sıcak baktığı vurgulandı.
Denizlispor’la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için Denizlispor’un da ciddi miktarda bonservis ücreti talep edebileceği dile getirildi. Özellikle Teknik Direktör Yücel İldiz’in dümene geçmesiyle müthiş bir çıkış yakalayan oyuncu, taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı.