Ege Hoşgörü kenti Muğla

Hoşgörü kenti Muğla

24.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ortaca Cem ve Kültür evi hizmete sunuldu.

Hoşgörü kenti Muğla

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Cem ve Kültür Evi hizmete açıldı. Ortaca Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 986 metrekare alan arazi üzerine inşa ettiği ve 2 milyon 773 bin liraya mal olan Ortaca Cem ve Kültür Evi 4 bloktan oluşuyor. A blok içinde konferans salonu, kütüphane ve derslik, B blok da ibadethane, C Blok içinde morg, kurban kesim yeri, D blok içinde de mutfak ve aş evi bulunuyor.

Haberin Devamı

Eşit hizmet anlayışı

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan Pir Sultan Abdal Derneği Genel Başkanı Gani Kaplan, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti, “Bu tesis, barışın ve kardeşliğin simgesi olsun. Biz bu kardeşliğe ve barışa yaptığı katkılardan dolayı Başkan Osman Gürün’e teşekkür ediyoruz” dedi.
Toplum olarak birlik olmaya daha fazla ihtiyaçları olduğunu söyleyen Büyükşehir Başkanı Osman Gürün de, “Güzel Muğlamızı, vatandaşlarımızı, doğa ve diğer canlıları koruyan hizmetleri hayata geçiriyoruz. Sevgi, hoşgörü ve güleryüzle en önemlisi insan sevgisiyle çalışıyoruz. Hacı Bektaş’ın dediği gibi yolumuz ilim, irfân ve insanlık sevgisi üzerine kurulmuştur” diye konuştu.