Ege Hotar’dan Kınık ve Bergama çıkarması

Hotar’dan Kınık ve Bergama çıkarması

03.01.2018 - 00:43 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, yine AK Parti İzmir Milletvekili olan Kerem Ali Sürekli ile Bergama ve Kınık ilçelerinde bir dizi program gerçekleştirdi.

Hotar’dan Kınık ve Bergama çıkarması

Bergama İlçesi’nde ilk olarak oda başkanları ve ilçe müdürleri ile bir araya gelen Hotar talepleri dinleyip çözüm önerileriyle ilgili bilgiler aldı.

Haberin Devamı

500’e yakın abone

Taşeronların kadroya alınmasına da değinen Hotar, “Her fırsatta işçinin hakkını koruyup, gözeten, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.
Bergama’ya test amaçlı ilk doğalgazın verildiği törene katılan Hotar, ilçede yaşayanlara müjde verdi. Hotar burada yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Geçen 8 Mart’ta Kınık’ta Belediye tesislerinde doğalgaz meşalesini yakmasıyla beraber, bugüne kadar 500’e yakın abone doğalgaz kullanmaya başladı.”

‘Hizmetin mutluluğu’

Bergama’dan sonra Kınık İlçesi’ne geçen ve ziyaretleri sırasında çocuklara ayrı ilgi gösteren Hotar, Poyracık Aile Yaşam Merkezi’nin açılışını yaptı. Kınık’ta yapımı tamamlanan projeleri inceleyen Hotar, “16 yıldır milletimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşadık ve hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.