Ege Hücum futbolunu seviyoruz!

Hücum futbolunu seviyoruz!

16.11.2017 - 03:34 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de 17 puan toplayan Göztepe, ilk devrenin son 6 haftasının 4’ünde deplasmanda puan arayacak. Savunma anlamında yaşadıkları sorunu giderdiklerinde, hücum etkinliklerinin kendilerine ikinci yarıda çok avantaj  sağlayacağını belirten Teknik Direktör Tuna, “İkinci yarıda Göztepe adına çok ayrı ve iyi hedefler de görebiliriz” dedi

Hücum futbolunu seviyoruz

Süper Lig’de tüm Türkiye’nin sempatisini kazanan sarı kırmızılı ekip hafta sonu oynayacağı Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

İyi bir kadroya sahip olduklarını ancak eksiklerinin de bulunduğunu belirten Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, “Göztepe, bu ligde uzun yıllar var olacaksa, sürdürülebilirlik, gelişim düzeyi daha yüksek olmalı, biz bunu sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Tuna, sonuçlara odaklı olmadığını söylerken, sözlerini şöyle sürdürdü, “Ancak sonuçları, eksikleri görme ya da iyi yaptıklarımızı geliştirme adına bir fırsat olarak gören teknik adamım. Göztepe’de bulunduğum sürece ne sistemlerden ne de prensiplerimden ödün vereceğim” dedi.

‘İkinci yarı avantajlıyız’

İlk yarıda fikstür gereği 9 deplasman maçı oynayacaklarını ifade eden Tamer Tuna şunları kaydetti:

“Takım ve oyun kalitesi olarak ligin seviyesi yükseldi. Bu yüzden içeride oynayacağımız ikinci yarı fikstürümüzün, biraz daha bizim oyun karakterimize uygun olduğunu düşünüyorum. Hücum futbolunu seviyoruz, iç sahada taraftarımızın desteğini ve kendi saha avantajımızı kullanmak istiyoruz. İkinci yarıda Göztepe adına çok ayrı ve iyi hedefler de görebiliriz.”

Haberin Devamı

Ligde 11 haftanın geride kaldığını, bu süreçte takım olarak kendilerini bildiklerini aktaran Tuna, kalan 6 haftanın ardından devre arasının da kendileri için çok büyük fırsat olacağını söyledi. Tuna, takım olarak milli maç araları hariç o kadar uzun bir kamp dönemi geçiremediklerini dile getirdi, “İyi hazırlık dönemi geçirememiş oyuncularımız da var, buna rağmen ligdeki fiziksel kalitemiz oldukça iyi seviyede” ifadesini kullandı.

Süper Lig’de 11 hafta sonunda 17 puana ulaşan Göztepe, 6 iç saha maçında 8, deplasmandaki 5 müsabakada ise 9 puan topladı.

İlk devrenin son 6 haftasında 4 maçını deplasmanda oynayacak Göztepe, 18 Kasım Cumartesi günü Bursaspor’a konuk olduktan sonra Teleset Mobilya Akhisarspor, Kardemir Karabükspor (D), Evkur Yeni Malatyaspor (D), Atiker Konyaspor ve Galatasaray’la (D) karşılaşacak.