Ege Hüzünlü mezuniyet

Hüzünlü mezuniyet

23.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden ve organları yedi hastaya umut olan Ege Üniversitesi (EÜ) Hemşirelik Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Kemal Kuşum (23) mezuniyet töreninde anıldı.

Hüzünlü mezuniyet

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden ve organları yedi hastaya umut olan Ege Üniversitesi (EÜ) Hemşirelik Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Kemal Kuşum (23) mezuniyet töreninde anıldı. Kuşum’un cübbe, kep ve diplomasının sahnedeki bir sandalyenin üzerine bırakılması herkese duygusal anlar yaşattı.

Haberin Devamı

Eminim bizi izledi

266 hemşirelik öğrencisi için Bornova’da bulunan Aşık Veysel Rekreasyon Alanı içindeki amfi tiyatrodaki mezuniyet töreni, Kuşum’un fotoğraflarından oluşan sinevizyon gösterisiyle başladı. Ardından konuşma yapan ve mezun olan tüm öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileyen EÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan, “Kemal, çalışkanlığı ve başarılarıyla örnek bir öğrenciydi. İnanıyoruz ki Kemal Kuşum şu an aramızda ve bizleri izliyor” dedi. Mezun olan öğrenciler adına konuşan Buğra Kaan Uranoğlu ise sevinçli günlerinde hüznü de birlikte yaşadıklarını anlattı, “Kemal’i unutmadık, unutmayacağız” diye konuştu. Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Bilge, “Kemal’in diplomasını annesine teslim edeceğiz. İnanıyorum ki Kemal bu akşam bizimleydi” ifadelerini kullandı.