Ege IF Wedding’le dünyayı kendimize bağladık

IF Wedding’le dünyayı kendimize bağladık

20.01.2018 - 06:15 | Son Güncellenme:

Markaları buluşturan IF Wedding Fashion İzmir, yabancı konukları da memnun etti. Tasarımcılar önemli işbirliklerine imza attı. Firma sahibi Songül Başar, “Tüm dünyayı kendimize bağladık” dedi

IF Wedding’le dünyayı kendimize bağladık

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir,

Haberin Devamı

12. yılında başarı çıtasını daha da yukarı taşıdı. Metraj bakımından ‘Avrupa’nın en büyüğü’ olarak, ulusal ve uluslararası markalara ev sahipliği yapan fuarın yakaladığı ivmeyi yakından izlediklerini söyleyen katılımcılar, bu yılki hareketliliğin geçmiş yıllara göre daha da arttığını belirtti.

‘Her şey kusursuz’

Avrupa markalarını tanıtmak için ikinci kez Fransa’dan İzmir’e geldiklerini söyleyen İulia Vielle, birçok ülkeye gelinlik verdiklerini, geçen yıla göre bu sene fuarı daha hareketli bulduklarını, ürünlerinin Türk firmalar ve tasarımcılar tarafından beğenildiğini anlattı. İulia Vielle, “Mimar Kemalettin Moda Merkezi, çok güzel bir alan. Şehirde böyle alanın olması, İzmir’in gelinlikle anılan bir şehir olduğunu gösteriyor” dedi. Londra, Almanya, İngiltere, Fas, Cezayir, Tunus, Gana, Azerbaycan ve Türkiye’ye ürün veren bir firmanın sahibi olan Songül Başar, dünyadaki birçok fuara katılma fırsatı bulduğunu ancak onların bu kadar kapsamlı olmadığını kaydetti, “Burada tüm dünyayı kendimize bağlamış gibiyiz. Her şey kusursuz gözüküyor. Bu işi yapanlar ve ülkem adına iftihar ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘İyi ki varsın İzmir’

2018 için hazırlanan 33 parçalık özel kreasyon, Günay Musayeva, Şebnem Schaeffer ve beraberindeki mankenlerle sunuldu. Fuar, Wedding Style Awards gecesine de ev sahipliği yaptı. Gecede parçalarını seslendiren Sunan Akçıl, “İyi ki varsın güzel İzmir, sen her zaman Türkiye Cumhuriyeti’nin muhteşem koruyucu şehri oldun. 35 en sevdiğim sayıdır” diye konuştu.