Ege İLAÇ GİBİ GELDİ

İLAÇ GİBİ GELDİ

27.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Göztepe, lider Rizespor’u yenerek ilk deplasman zaferi müjdesi verirken, Altay da İskenderun DÇ’yi tek golle aşarak yoluna devam etti. Bucaspor, uzatma dakikalarında Sakarya’yı yenerek derin bir “oh” çekti

İLAÇ GİBİ GELDİ

Bank Asya 1. Ligi’nde 3. haftaya deplasman takımlarının aldıkları galibiyetler damga vururken, Göztepe ve Buca’nın zaferlerine şapka çıkaran İzmirliler, 2. Lig Beyaz Grup’ta haftanın tek dış saha galibiyetini alan Altay’la da gururlandı.
Kötü günler geçti
Çaykur Rizespor galibiyeti Göztepe’de yönetim, teknik kadro ve taraftarlara derin bir nefes aldırdı. Denizlispor yenilgisi ve KSK beraberliğiyle sarsılan sarı kırmızılılar, şampiyonluğa soyunan Rizespor’u dize getirerek büyük bir başarıya imza attı. Göz Göz, oynadığı futbolla da alkışlandı. Süper Lig’den düştükten sonra transfer yasağı nedeniyle mütevazı bir kadroyla yola çıkan Bucaspor, iyi futbolunun karşılığını Sakarya’da 3 puanla aldı. K. Erciyes’le 1-1 berabere kalıp, T. Linyit’e 3-1 yenilerek taraftarlarını endişelendiren Fırtına, Sakarya’da Civar’ın son saniyedeki füzesiyle skoru 2-1 lehine çevirmeyi başardı. Geçen sezon Süper Lig’de hiç deplasman galibiyeti olmayan Bucaspor, tam 546 gün sonra rakip sahada güldü.

Haberin Devamı

Altay’a aman nazar değmesin
Tarihinde ilk kez düştüğü 2. Lig çukurundan acilen kurtulmak isteyen Altay’da da İskenderun DÇ galibiyeti taraftarların inancını ikiye katladı. İlk hafta 7 milyon TL’lik bütçesiyle grubun favorisi olarak gösterilen Şanlıurfa’ya karşı deplasmanda alınan 0-0’lık sonuca burun kıvıran siyah beyazlılar, Çorumspor’un ardından İskenderun’un da mağlup edilmesiyle rahatladı. Altay, Bozüyükspor ve Şanlıurfa’nın ardından haftayı üçüncü sırada geçti. Sakatlanan Şenol, 4 hafta takımdan ayrıkalacak.