Ege İlacımız zaman

İlacımız zaman

12.08.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Mustafa Fedai, “Onyedi transfer yaparak yepyeni bir kadro kurduk. Taşların yerine oturması için bol bol hazırlık maçı yapacağız” dedi

İlacımız zaman

Gölcük Yaylası’nda ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Göztepe, sezon öncesi güç depolarken, Teknik Direktör Mustafa Fedai, yeni bir takım kurdukları için zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi. “Amatör kümede başarılı olamayan bir ekibin 3.Lig’de hedefe koşması imkansızdı” diyen Fedai, “13 futbolcuyla yollarımızı ayırdık, 17 takviye birden yaptık. Keşke elimizde oturmuş bir iskelet olsaydı da, bu kadar transfer yapmak zorunda kalmasaydık” şeklinde konuştu.

Takım olmalıyız
Yeni transferleri bizzat izlediğini belirten Fedai, “Kadromuz güçlü fakat önemli olan kısa zamanda takım kimliği kazanmamız. Hedeflerimize ulaşabilmemiz için saha içinde ve dışında arkadaşlık, yardımlaşma, anlayış üst düzeyde olmalı. Bunlar hemen olacak işler değil. Her oyuncu takıma hemen adapte olacak diye bir şey de yok” diye konuştu. Alternatifli bir kadro kurduklarını sözlerine ekleyen genç çalıştırıcı, uyum sorununu çabuk atlatmak için bol bol hazırlık maçı oynayacaklarını ifade etti.

TRANSFER DÖKÜMÜ
GELENLER: Oktay (Tokat), Eriş (Afyon), Emir (Tepecik Bld), Hakan Üstün (Karabük), Kemal (Çerkezköy), Yiğit, Hakan Bulut, Cüneyt, Ender (Aliağa), Berkay (Eskişehir), Özdoğan (İstanbulspor), Deniz (KSK), Ahmet (G.Furth), Hakan Karakayalar (Orhangazi), Ferhat (Turgutlu), Evren (Torbalı), Hakan Akpınar (Gebze)
GİDENLER: Erhan, İbrahim, Burak (Geçen yıl profesyonellikten amatörlüğe döndükleri için Ocak ayına kadar forma giyemeyecekler), Ali Kotay, Ufuk, Murat Çaydemir, Sergio, Metin Yüksek, Cihan, İsmail Hakkı, Doğukan, Türker, Serkan
KALANLAR: Erdinç, Recep, Melih, Salih, Murat Cömert, Bulut, Semih, Mehmet, Murat Efe, Serhat