Ege İlhamımız İzmir ve yaşam sevgisi

İlhamımız İzmir ve yaşam sevgisi

20.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Avcılar İnşaat’ın kuruluşunun 30. yılında 925 milyon lira yatırımla hayata geçireceği 5 yıldızlı üç projeden ilki, kentin yeni iş merkezi Bayraklı’da yükseliyor

İlhamımız İzmir  ve yaşam sevgisi

İzmir’in yeni kent merkezine yepyeni bir soluk getirecek Avcılar Exclusive Bayraklı kamuoyuna tanıtıldı. Konut, ofis ve alışveriş merkezi olarak tasarlanan proje, yatay mimarisiyle de gökdelenler arasında kendine ayrı bir yer edinecek. Sekiz katlı planlanan proje; geniş balkonları, sosyal donatı alanları ve kapalı otoparkıyla çok özel bir yaşamın kapılarını aralayacak.

Haberin Devamı

Kalpten bağlıyız

Bugüne kadar 788 bin metrekare alanda 4 bin 165 konut ve 647 iş yeri inşa ettiklerini belirten Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “İzmir’de kurulduk, İzmir’de büyüdük ve bu şehre kalben bağlıyız. İzmir bize yaşam sevinci veriyor. Tüm projelerimizi, yatırımcımıza yüzde 200 oranında kazanç sağlayan ‘Modernizmin Mimarı’ vizyonuyla hayata geçiriyoruz. Avcılar Exclusive Bayraklı ise sadece yatırım açısından kazanç sağlamayacak, birçok yeniliği de beraberinde getirecek” dedi. Kuruluşlarının 30. yılını kutladıklarını ve bu nedenle peşin alımlarda yüzde 30 indirim fırsatını sunduklarını ifade eden Avcı, şöyle devam etti:

Çağdaş ve modern

“İzmir her zaman yeni, çağdaş ve modern olanı arar. Bu kapsamda iç mekanlarla balkonlarda ferahlık ve konfor ön planda tutuldu. 500 konutun bile ihtiyacından fazla olan 2 bin 500 metrekarelik sosyal donatı alanı oluşturuldu. Açık, kapalı yüzme havuzu, fitness, oyun salonu, restoran, kafeler, alışveriş alanları, hamam, sauna, maç izleme alanları, sinema ve dinlenme odaları planlandı. Misafirler için de kiralanabilen süit daireler olacak.

Haberin Devamı

Aidat yük olmayacak

Ofis bloğu için açılıp kapanabilen tavan tasarlandı. Böylece temiz hava ve gün ışığı kontrol edilecek. Nem, küf gibi insan sağlığına zarar verebilecek tüm etkenler yapıdan uzaklaştırılacak. Gökdelenlerin aksine ofis ve konutların diğer camları da açılabilecek. Zemin altında iki katlı kapalı otopark ile arabayı nereye park edeceğinizi düşünmeyeceksiniz. Ayrıca yüksek yapıların sorunu olan yüksek aidatlarla da karşılaşmayacaksınız. Avcılar Exclusive’in lokasyonu da eşsiz; metro, İZBAN ve otobüs duraklarına, alışveriş merkezlerine, İzmir Adliyesi’ne, hastane ve eğitim kurumları yürüme mesafesinde.”

Zamanında teslim

Projelerini banka kredisi kullanmadan tamamen öz sermayeyle gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Avcı, “Bu yüzden de bütün taahhütlerimizi söz verdiğimiz süreden önce yerine getiriyoruz. Ödemedeyse 72 ay vade ve sıfır faiz imkanı da sunuyoruz. Dileyen müşterilerimizse 0.98 faiz oranıyla 120 ay vadeli banka kredisi kullanabilecek.