Ege İLK BEŞİN ANAHTARI: Adana DS

İLK BEŞİN ANAHTARI: Adana DS

11.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

KSK Teknik Direktörü Cihat Arslan, cumartesi Alsancak Stadı’nda ağırlayacakları Adana DS’yi yenmeleri halinde ilk yarıyı ilk beş içinde tamamlayacaklarını belirtti

İLK BEŞİN ANAHTARI: Adana DS

Gaziantep BŞB yenilgisini telafi etmek için cumartesi günü oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasını kazanmaları gerektiğini vurgulayan Arslan, “Adana DS’ye de yenilirsek, üst üste gelen iki kayıp ağır yara açar. Kazanırsak da bundan sonra büyük iniş-çıkış yaşamayacağımızı kanıtlamış oluruz. Devre sonunda ilk beşte yer almanın anahtarı Adana Demirspor karşılaşması” diye konuştu.

Haberin Devamı

“Düşme korkumuz yok”
Borç yükü altındaki KSK’nin, tarihinin en önemli sezonunu geçirdiğini ekleyen Arslan, “Bu yıl oluşabilecek kötü tablo maddi-manevi zarar verir. Camiamızın desteğine ihtiyacımız olduğunu hatırlatmak istiyorum. Düşme korkumuz yok, ama ayaklarımız yere sağlam basmalı. Mücadele etmeyi bırakıp, klas oynamaya kalkarsak sıkıntı yaşarız. En önemli sorun, sakatlık veya ceza nedeniyle eksilen oyuncunun doldurmakta zorlanıyor olmamız” dedi. Bugün yeni bir fizyoterapistin iş başı yapacağı, sakat Onur Akbay ve Sercan’ın durumlarının da netleşeceği açıklandı.