Ege İnancımız tam! Hedefimize ulaşacağız

İnancımız tam! Hedefimize ulaşacağız

27.04.2017 - 02:39 | Son Güncellenme:

Ligin bitimine son 5 haftalık bir serüven kalırken, puan cetvelinde 2. sıradaki rakibi Eskişehirspor’la arasındaki puan farkını 3’e indiren Göztepe’de, Teknik Direktör Yılmaz Vural, “Süper Lig inadımız devam ediyor” dedi.

İnancımız tam Hedefimize ulaşacağız

Yılmaz Vural, tesislerde düzenlediği basın toplantısında “İnatçı insanım ve başarmaktan başka düşüncem yok. Bu yüzden anılarımdan oluşan ve mayıs ayında çıkacak kitabıma ‘İnadım inat’ ismini koydum. Yöneticilerle bile konuşurken, ‘Aranızda inanmayan varsa sorun çıkarırım’ diyorum. 5 maç sonra hedefe ulaşacağız” dedi.

Haberin Devamı

‘15 puan bize yeter’

46 puanla 6.sırada olduklarını ve Süper Lig için kalan 5 haftayı kayıpsız geçmeleri gerektiğini belirten Vural, “Kalan 5 maçta 15 puan alırsak 61 puanla direkt çıkma şansımız olur. Lider Evkur Yeni Malatyaspor’la deplasmanda oynayacağımız müsabakada kafamızda beraberlik değil, kazanmak olacak” diye konuştu.

‘5 günde 2 maç’

5 gün içinde üst üste lider Evkur Yeni Malatyaspor ve üçüncü sıradaki Sivasspor’la oynayacaklarını hatırlatarak, şöyle devam etti: “Biz Malatya deplasmanındayken rakiplerimizden Sivasspor ve Giresunspor birbirleriyle oynayacak, Eskişehirspor ise düşme hattındaki Mersin İdmanyurdu’yla deplasmanda karşılaşacak. Kazanırsak lig bizim için çok farklı bir boyuta gelir. Geçen hafta içinde son sıradaki Bandırmaspor’a mağlup olduktan sonra Adana Demirspor karşısında güçlü bir reaksiyon gösterdiklerini vurgulayan Vural konuşmasını şöyle tamamladı: “Bandırmaspor maçından sonra takımın yüzde yüz farklı performans sergilemesi bizi sevindirdi. Geçen hafta içinde Başkan Mehmet Sepil’i ilk kez bu kadar gergin, agresif gördüm. Futbolcular Sepil’in mesajlarını iyi algıladı. Tek maçta farklı bir boyuta geçtik. Bu performans bizi hedefe taşıyabilir. Kulübün önemli stat, tesis projeleri var. Geçmişte 2 maç kazansak 52 puanla ikinciydik ama geçmiş bitti ve ondan öğrendiklerimizle ileri gideceğiz. İsim, geçmişle değil yaptıklarınızla oluşur. Futbol şansı da yanımızda olursa önümüz açık” dedi.