Ege İncir Festivali’nde yıldızlar geçidi

İncir Festivali’nde yıldızlar geçidi

22.08.2017 - 05:59 | Son Güncellenme:

Germencik’te bu yıl 17.’si düzenlenen Tarım İncir Kültür ve Sanat Festivali, sevilen isimleri ağırlayacak. Herkesi festivale davet eden Başkan Ümmet Akın, “İncirimizi dünyaya tanıtacağız” dedi

İncir Festivali’nde  yıldızlar geçidi

Aydın’ın Germencik ilçesinde bu yıl 17.’si düzenlenen Germencik Tarım İncir Kültür ve Sanat Festivali’nde bu yıl sevilen şarkıcılar sahne alacak. 8-9 Eylül günleri arasında Germencik Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak festilavin ilk gününde Edis ve Hadise, ikinci gününde ise Buray ve Aleyna Tilki Germenciklilerle buluşacak. Festivalde ‘En güzel incir yetiştiriciliği’ yarışmasının birincisi de açıklanacak.

Haberin Devamı

‘Dünya tanıyacak’

Festivalin 8 Eylül Cuma günü saat 21.00’de başlayacağını belirten Belediye Başkanı Ümmet Akın, “İncirin ana vatanı ilçemizde her yıl geleneksel hale gelen festivalimizi Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağız.

Festivalimizle hem ilçemizi hem de incirimizi dünyaya tanıtmaya çalışıyoruz. Halkımızın doya doya eğleneceği, stres atacağı bir festival organize ettik. Hadise, Edis, Aleyna Tilki ve Buray gibi ünlü sanatçılarımız festivalimizde sahne alacak. Bununla birlikte festival öncesi panayırımız da açılacak ve yöresel lezzetlerin yanı sıra yöresel kıyafetler de hemşerilerimiz için satışa çıkacak. Festivale tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.