Ege ‘İnciraltı konusu bakanlığa gitti’

‘İnciraltı konusu bakanlığa gitti’

08.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, İnciraltı’nın planlanması ile ilgili çalışmaları anlattı.

‘İnciraltı konusu bakanlığa gitti’

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, İnciraltı’nın planlanması ile ilgili çalışmaları anlattı. Süreci başlattıklarını ve imar müdürünün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşmeye gittiğini ifade eden Başkan Çalkaya, “Alanın planlanması için Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile birlikte çalışmalara başladık. Konunun takipçisiyiz” dedi. Diğer projelerine de değinen Başkan Çalkaya, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

‘Kadınlar önceliğimiz’

Kadınlarımızın yaptıkları ürünleri satabilecekleri bir alan inşa edeceğiz. Kadınlarımız çok güzel erişte yapıyor, unlu mamüller konusunda bir markalaşma hedefimiz var. Eylül veya Ekim ayı gibi kreşimiz açılacak. Kadınların iş hayatın aatılması için kreşler çok önemli, ilerleyen dönemde sayılarını artıracağız. Çocuklarımız için masal dinleme günleri yapacağız, ayrıca kitap okuma günleri yapacağız.”
Belediyenin ufak tefek borçları olduğunu ancak düzenli ödendiğini sözlerine ekleyen Başkan Çalkaya, “Personele borcu olmayan bir belediye devraldım. İşleri yapabilmek adına borçsuz olmak beni rahatlatıyor” dedi.