Ege İRFAN, 4 KİŞİDE YAŞAYACAK

İRFAN, 4 KİŞİDE YAŞAYACAK

07.12.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

İz­mir’de oy­na­nan Pı­nar Kar­şı­ya­ka-­Ga­la­ta­sa­ray Be­ko Bas­ket­bol Li­gi ma­çı­na gi­der­ken oto­mo­bi­lin çarp­ma­sı so­nu­cu kal­dı­rıl­dı­ğı has­ta­ne­de be­yin ölü­mü ger­çek­le­şen 16 ya­şın­da­ki li­se öğ­ren­ci­si İr­fan Tez­ba­şa­ran’ın ba­ğış­la­nan or­gan­la­rıy­la dört ki­şi ha­yat bul­du.

İRFAN, 4 KİŞİDE YAŞAYACAK


Ge­çen 28 Ka­sım’da Ata­kent Ana­do­lu Li­se­si öğ­ren­ci­si İr­fan Tez­ba­şa­ran, ma­çı iz­le­mek için ev­den çık­tı. Şa­ir Eş­ref Bul­va­rı’nda, Lo­zan Mey­da­nı’nda yo­lun kar­şı­sı­na geç­me­ye ça­lı­şan İr­fan Tez­ba­şa­ran, oto­mo­bi­lin al­tın­da ka­la­rak ağır ya­ra­lan­dı. Te­pe­cik Eği­tim Has­ta­ne­si’ne kal­dı­rı­lan Tez­ba­şa­ran, bir haf­ta sü­ren ya­şam mü­ca­de­le­si­ni kay­bet­ti ve be­yin ölü­mü ger­çek­leş­ti.
Ai­le­nin ba­ğış ka­ra­rı al­ma­sıy­la, İr­fan Tez­ba­şa­ran’ın böb­rek­le­rin­den bi­ri, Te­pe­cik Eği­tim ve Araş­tır­ma Has­ta­ne­si’nde te­da­vi gö­ren ve İz­mir’in Kı­nık İl­çe­si’nde otu­ran, ye­di yıl­dır böb­rek bek­le­yen Oya Ka­la­bak­taş’a (22) nak­le­dil­di. İkin­ci böb­rek ise yi­ne ay­nı has­ta­ne­de bu­lu­nan Ay­sel Çe­lik’e (41) veril­di. Talihsiz gen­cin pan­kre­ası da Mus­ta­fa Em­re Kı­lı­ças­lan’a (34), ka­ra­ci­ğe­ri ise, Ege Üni­ver­si­te­si Has­ta­ne­si’nde yat­mak­ta olan Meh­met Eray­dın’a (58) ta­kıl­dı.

Yazarlar