Ege İşindeki başarısını pistlere taşıyor

İşindeki başarısını pistlere taşıyor

01.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Selçuk Ecza Deposu İzmir Şube Müdürü 39 yaşındaki Ümit Adıgüzel, işteki başarısı maket araba pistlerinde de gösteriyor.

İşindeki başarısını pistlere taşıyor

Klasik maket otomobil tutkunu olan Ümit Adıgüzel’in, 160 parçalık koleksiyonu bulunuyor. Son dört yıldır sadece kendine gelen hediye maket arabaları saklayan ve koleksiyon yapan Ümit Adıgüzel, Corvette ve Mustang modelleri ile yarış bile kazandı. 90 kilometre hıza üç saniyede çıkan ve iki vitesli otomatik şanzuman ile üç beygir güve sahip olan model arabası ise en büyük tutkusu. İzmir iş dünyasının yakından tanıdığı Adıgüzel, ismini yarışlarda aldığı başarılarla pistlere de yazdırdı. Model arabasını kendi el montajı ile yarattığını belirtenAdıgüzel, “Tek tek parçaları kendim birleştirdim ve model arabam ile yarışlara katılıyorum. Uzaktan kumandası ve bildiğiniz araba parçaların hepsi model araçta da mevcut. Uçak benzini ile çalışan araçlar için düzenlenen yarışlarda birinciliğim de var. ” dedi.

Haberin Devamı

Kendi işyerini açtı
Başarılı iş kadınlarından Arzu Başyiğit, yıllardır satış pazarlama departmanlarında görev yaptıktan sonra Mavişehir’de kendi yeri olan Wishlo Çiçekçilik ve Organizayon firmasını açtı. Açılış yaklaşık 100 kişinin katılımıyla gerçekleşirken, Arzu Başyiğit, hedeflerinin sektörde en iyi hizmeti verebilmek ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamak olduğunu söyledi. Arzu Başyiğit, “İzmir’de bir kadın olarak en iyi hizmeti en iyi kalite ile vereceğim. Yakın zamanda adımdan sıkça bahsettireceğim. Çok kısa sürede geniş ürün yelpazemiz ile büyük işlere imza atıp şube açacağız” dedi.

Postaş’a 16 adet yeni kamyon
MAPAR’ın yeni açılan İzmir şubesi, PTT dağıtıcısı POSTAŞ’a 16 adet yeni nesil posta kamyonunu törenle teslim etti. MAN bayisi olan MAPAR’ın İzmir’de yeni açılan şubesi; PTT’nin en büyük posta taşıyıcılarından biri olan POSTAŞ’a tüm Türkiye’de posta taşımacılığını yapmak üzere 16 posta kamyonu sattı. Posta dağıtıcıları için özel olarak tasarlanan 16 adet MAN TGL 12.180 araç, Gaziemir’deki deposunda POSTAŞ’a törenle teslim edildi. Teslimat törenine MAPAR İzmir Şubesi Genel Müdürü Caner Perk, MAPAR Bursa Satış Şefi Evren Gördüren ve MAN Ege Bölge Satış Koordinatörü Ataç Seran ve POSTAŞ Taşımacılık’ın kurucusu Recep Yalçın katıldı.

Haberin Devamı

Vergi şampiyonları ödüllerini aldılar
Edremit Ticaret Odası 2009 Yılı Vergi Rekortmenleri ödül törenini Güre Adrina Otel’de gerçekleştirdi. Büyük bir katılımla gerçekleşen törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da katılarak önemli açıklamalar yaptı. Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenen törene katılmak için ilçeye gelen Hisarcıklıoğlu, törende yaptığı konuşmada, Türkiye ekonomisinin küresel krizden en çok etkilenen ama en hızlı şekilde çıkan ülke olduğunun altını çizdi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, genç bir nüfusa sahip Türkiye’nin dünya ekonomisinde en üst sıralarda yer alacağına inandığını ifade etti.

Yazarlar