Ege 'İşinize bakın!'

'İşinize bakın!'

13.03.2017 - 03:50 | Son Güncellenme:

Göztepeli taraftarların, hakem hatalarının gölgesinde oynanan Ümraniye yenilgisinin faturasını Okan Buruk’a kesip, istifa etmesi yönünde baskılarının ardından futbolcular gibi Başkan Mehmet Sepil de genç teknik adama sahip çıktı; ‘Eskişehir’e odaklanın’ dedi

İşinize bakın

Elazığspor’un ardından Ümraniyespor’a da yenilerek Süper Lig yarışında yara alan Göztepe’de taraftarın istifaya çağırdığı Teknik Direktör Okan Buruk’a futbolcuların ardından Başkan Mehmet Sepil de sahip çıktı.

Haberin Devamı

Bu yola beraber çıktık

Maç sonunda soyunma odasında görevi bıraktığını açıklayan ancak oyuncuların çabası sonucu kararından vazgeçen Buruk’u iş gezisi için gittiği Amerika’dan arayan Başkan Sepil’in, “Hiçbir yere gitmiyorsun. Bu yola beraber çıktık. İki maç kaybettik diye dünya yıkılmadı. Sana ve takıma olan güvenimiz tam” dediği belirtildi. Başkan Vekili Talat Papatya ile de konuşan Sepil’in, “Okan hoca ve takımı asla yalnız bırakmayın. Takımımızın Eskişehirspor maçına motive olabilmesi için her şeyi yapın” mesajlarını da verdiği öğrenildi. Çarşamba günü ABD’den dönmesi beklenen Sepil’in Buruk’la yüz yüze görüşeceği ve sonuna kadar kendisiyle yola devam edeceğini yineleyeceği belirtildi.

Kimseye kırgın değilim

Haberin Devamı

Futbolcu ve yönetim desteği ile moral bulan genç çalıştırıcı ise deplasmanda oynanacak Eskişehirspor maçıyla ayağa kalkacaklarını söyledi. Üst üste yaşanan puan kayıplarının herkesi çok üzdüğünü ancak kaybedilmiş bir şey olmadığını vurgulayan Buruk, “Önümüzde 10 karşılaşma var. Süper Lig yarışını asla bırakmayacağız. Tek isteğim hakemlerin adil maç yönetip kimsenin hakkını yememesi” dedi. Kendisini protesto eden taraftarlara kırılmadığını sözlerine ekleyen Buruk, “Ben onları çok seviyorum, Bu takım Süper Lig’e çıkacak” dedi.

Göztepe’de, Bitigen’e isyan var!

Göztepe’nin evinde ağırladığı Ümraniyespor karşılaşmasının ardından hakem hatalarının yankıları hala sürüyor.

İşinize bakın


Sarı kırmızılı kulüp konuyla ilgili resmi siteden bir yazı paylaşarak herkesi göreve davet etti. ‘Büyük fedakarlıklarla mücadelemize devam ettiğimiz Süper Lig yolunda haklarımız herkesin gözü önünde gaspedilmektedir. Centilmence mücadele ettiğimiz üst lige yükselme yolunda karşılaştığımız spor dışı engelleri, masa başı oyunlarını ne Türk futbolunun ne de İzmir'imizin kaldırması mümkün değildir. Bu nedenle başta ilgili federasyon olmak üzere tüm kurumları bu yangını söndürmeye davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.