Ege İstanbul’da projeden çekinmeyin

İstanbul’da projeden çekinmeyin

07.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Gayrimenkulde rotasını İstanbul’a çevirenİzmirli Bülent Tercan, projeye Nafiz Gönen’in gücünü de katarak, halka kaliteli evler sunuyor.

İstanbul’da projeden çekinmeyin

Türkeye ekonomisinin lokomotifi ve yatırımcının gözde sektörü inşaat tüm büyük kentlerin gayrimenkul stokunu yeniledi ve artırdı. İzmir’de de kent dışından müteahhitler projelerini gerçekleştirirken, İzmir’in köklü sanayi kuruluşu Terbay Makina ortaklarından Bülent Tercan rotayı İstanbul’a çevirdi. Tercan’ın sahibi olduğu Cantürk İnşaat, İstanbul Beylikdüzü’nde 112 konutluk Güverte Evleri Projesi’ni %90 oranında tamamlayıp konutları 30 Haziran’da sahiplerine teslim etmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Bu fırsat kaçmaz

İstanbul gibi rekabet koşullarının zor olduğu bir pazarda önemli bir sınav verdiklerini söyleyen Tercan, “Özellikle son dönemde gayrimenkul sektöründe dile getirilen daralma ve tüm olumsuz koşullara karşın satışlar iyi gidiyor. Satılmayan son 12 dairemiz kaldı” dedi. Tercan, final etabında Koordinatör olarak ekibe Nafiz Gönen’in de katılımıyla projenin daha da büyük bir ivme kazandığını belirtti. İş yaşamına, gayrimenkul sektöründe danışmanlık hizmeti vererek devam eden Nafiz Gönen de, bir İzmirli olarak İstanbul’da son derece önemli bir lokasyonda temiz ve kaliteli bir iş ortaya koyduklarını belrtti. Gönen “İzmirli dostlarımız İstanbul’da iş yapmaktan çekinmesin planı, projesi, vizyonu olan yatırımcıya her yerde iş var” dedi. Halen satışta olan dairelerin duyurusunu İzmir’de de yapacaklarını belirten Nafiz Gönen; “Fiyat ve lokasyon avantajımız var, İstanbul’un en büyük konut projelerinden biri olan komşumuz ‘Deniz İstanbul’ Projesi ile çevremiz büyük bir hareket kazandı. İstanbul’da yatırım yapmak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir fırsat” dedi.