Ege İstanbullu Karşıyakalılar Büyükkarcı’yı ağırladı

İstanbullu Karşıyakalılar Büyükkarcı’yı ağırladı

02.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

İstanbullu Karşıyakalılar Büyükkarcı’yı ağırladı

İstanbul’da yaşayan Karşıyakalı iş adamları Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı’yı konuk ederek birliktelik mesajı verdi.

Haberin Devamı

İstanbul’da yaşayan Karşıyaka sevdalısı İstanbullu iş adamları, Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı ile İstanbul’da bir araya gelerek kulüp yönetimi, icraatlar ve hedefler hakkında bilgi aldı. Başkan Büyükkarcı’nın İstanbul’a gelmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirten İstanbullu Karşıyakalılar, “Biz İstanbul’da olsak da her zaman kulübümüz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. İşini gücünü bırakarak yanımıza gelen Turgay Büyükkarcı’ya çok teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün yeniden eski saygın ve başarılı günlerine döneceğine olan inancımız Büyükkarcı ile yaptığımız görüşme sonrası çığ gibi büyüdü” dediler.

‘Ziyaretler sürecek’

Davetten ve yakın ilgiden oldukça mutlu olduğunu belirten Büyükkarcı ise, “İstanbul’da yaşayan ancak kalpleri Karşıyaka sevgisiyle atan iş adamlarıyla birlikte olmak, onların sorularını yanıtlamak oldukça faydalı oldu. Bu tür buluşmaları Ankara, Antalya gibi yüzlerce Karşıyakalının yaşadığı şehirlerde de yapmayı planlıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Kaf Kaf’ın seri hesabı

TFF 3. Lig 2. Grup’ta geçen hafta lider Kırşehir Belediyespor’u 2-0 yenerek sükse yapan Karşıyaka, bugün zirve takipçisi Altındağ Belediyespor deplasmanında seri yakalamaya çalışacak. Aktepe Stadı’ndaki maç saat 14.30’da başlayacak. Yeşil kırmızılılarda sakatlığı bulunan Harun ile cezalı duruma düşen Özgür forma giyemeyecek. Grupta Altındağ’ın 39, Kaf Kaf’ın ise 30 puanı bulunuyor.