Ege İtişme sırasında denize düşmüş

İtişme sırasında denize düşmüş

26.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karşıyaka’da, sokaklarda yaşayan 46 yaşındaki Sevgi Çalık’ın, birlikte alkol aldığı ve tartıştığı İ.K. ile arasındaki itişme sonucu denize düşüp boğularak öldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan İ.K, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İtişme sırasında denize düşmüş

Birlikte alkol almışlar
Sevgi Çalık’ın ölümünde bir başka ayrıntı ortaya çıktı. Ekipler, görgü şahitlerinin ifadesi doğrultusunda, ölen Çalık’ın en son yanında hurdacı İ.K’nin (40) olduğunu saptadı. Hareke-te geçen ekipler, İ.K’yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan ve suçunu itiraf ettiği belirti-len İ.K’nin, birlikte alkol aldığı, aralarında çıkan tartışma sonrası itişince denize düşen Çalık’ın ölümüne neden olduğu belirlendi. Çalık’ın denize düşmesinin ardından İ.K’nin de suya atladığı ancak daha sonra korkup kaçtığı anlaşıldı.

Haberin Devamı

Mustafa Dede de kurtarılamadı

Turgutlu’da, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenip ölen Cennet Çelik’in (82) ardından, hastanede tedavisi süren eşi Mustafa Çelik de (84) hayatını kaybetti. Kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri anlaşılan yaşlı çiften dört çocuk annesi Cennet Çelik, olay yerinde hayatını can vermişti. Baygın halde bulunan Mustafa Çelik, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
DHA

Fırın davasında Durmuş’tan cevap
İzmir Fırıncılar Odası Başkanı Nejdet Durmuş, Güzelyalı’da mülk sahibi olduğu fırının üst katında çıkan yangında kendisinin bir sorumluluğu bulunmadığını söyledi. Zemin kattaki fırının üstünde oturan Hasan-Azize Yazganoğlu çiftinin dairesinde yangın çıkmış, eşyalarla birlikte fotoğraflar da yanmıştı. Aile, 182 bin lira tazminat talep etmişti.

Kendi fırınını kapattı
Çift, yangının alt kattaki fırının bacasından kaynaklandığını öne sürerken, Durmuş, şu açıklamayı yaptı: “Fırının çalışması, saat 14.00’te tamamlanmış, yangın 19.30’da çıkmıştır. Yangının çıkış sebebi fırın değildir. Fırın, planlı ve projeli bir işyeridir. İddia edildiği gibi apartman bacasını değil, kendi bacasını kullanmaktadır. Yagından sonra, fırının çalışmasına izin vermedim.”

Haberin Devamı

Yolcu otobüslerine esrar operasyonu
Manisa’da polisin iki ayrı yolcu otobüsüne düzenlediği operasyonda 10 kilo 700 gram kubar esrar ile 750 paket kaçak sigara ele geçirildi. İzmir-Ankara Karayolu’nda önlem alan polis, iki otobüsü durdurdu, bagajı didik didik aradı. Bagajda 10 kilo 700 gram kubar esrar, çeşitli markalarda gümrük kaçağı 750 paket sigara ele geçirildi. M.E.T ve E.A, gözaltına alındı.
M. HAKKI ÖZBAYIR DHA