Ege 'İzmir bir başka'

'İzmir bir başka'

01.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın twitter hesabından ‘Teşekkürler İzmir’ mesajı paylaşıldı. Erdoğan’ın, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’e de, İzmir’i bu kez farklı ve daha sıcak bulduğunu söylediği öğrenildi

İzmir bir başka

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın twitter hesabından İzmir övgüsü...

Haberin Devamı

Başbakan Binali Yıldırım’la AK Parti 6. Olağan Genel Kurulu’na katılan ve mitingde seçim startını verip halka seslenen Erdoğan, İzmir’de karşılaştığı havanın kendisini memnun ettiğini belirtti, “Teşekkürler İzmir” mesajını yayımladı.

İstanbul’a hareket etmek için yola çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adnan Menderes Havalimanı’na giderken makam aracına AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ü de aldı.

Cumhurbaşkanı’nın, Şengül’e İzmir İl Kongresi ve seçim mitingine katılımın yoğun olması ve yaşadığı heyecan nedeniyle teşekkür ettiği öğrenildi.

Yol boyunca İl Başkanı Şengül ile İzmir ve 24 Haziran seçim sürecine dair gelişmeleri ve hazırlıkları konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şengül’e kongreden duyduğu memnuniyeti de dile getirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

‘Yüksek motivasyon’

İzmir’i bu kez farklı ve daha sıcak bulduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’e şunları söylediği belirtildi:

“İzmir bir başka. Kongre gayet güzel geçti. Size ve teşkilatınıza teşekkür ediyoruz. Uzun süredir böyle bir heyecan ve sıcaklık görmemiştim. Bu da İzmir’in seçim sürecine heyecan ve motivasyonu yüksek olarak girmesini sağlayacaktır.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın twitter hesabından yapılan paylaşım binlerce re-tweet ve beğeni aldı.