Ege 'İzmir’de tek projeyle kalmayız'

'İzmir’de tek projeyle kalmayız'

27.10.2017 - 04:49 | Son Güncellenme:

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, “İzmir’de yatırıma devam edeceğiz. Bu kentin marka şehir olmasına katkıda bulunacağız” ifadesini kullandı

İzmir’de tek projeyle kalmayız

İzmir’deki ilk yatırımıyla dikkat çeken DAP Yapı, ilerleyen dönemde bölgede farklı yatırımlara imza atılacağını açıkladı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İzmir’de düzenlenen Ege Ekonomik Forum’da İzmir’e ve inşaat sektörüne ilişkin olarak mesajlar verdi.

Haberin Devamı

Böyle bir organizasyona stratejik partner olmaktan gurur duyduklarını belirten Yılmaz, İzmir’e yatırım yapma kararı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

‘Üretmeye devam’

DAP Yapı olarak İstanbul dışındaki ilk yatırımlarını İzmir’e yaptıklarını vurgulayan Ziya Yılmaz, şu vurguları yaptı: “DAP İzmir projesiyle sektörde ses getiren bir projeye imza attık ve yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Satış ofisinde gerçekleştirdiğimiz Ebru Gündeş konseriyle de İzmirlilerin büyük takdirini aldık. İzmir’i sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en güzel şehirlerinden biri olarak görüyorum. Bugün dünyada artık ülkeler değil, şehirler yarışıyor. İzmir ve İstanbul’un, dünyadaki gerçek rakipleri, New York, Paris ve Londra gibi marka şehirlerdir. İzmir’in bu marka şehirlerarasında yer alabilmesi için en büyük ihtiyacı ve önceliği ise çağdaş şehirleşmedir.”

Haberin Devamı

DAP Yapı olarak Ege Bölgesi’ne ve özellikle İzmir’e güvendiklerinin altını çizen Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, “İzmir’de tek proje ile kalmayacağız ve arazi geliştirmeye, bölgede yatırım yapmaya, üretmeye ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

İzmir’de yapılacak daha çok iş olduğu ifade eden Yılmaz, “Ülkemizi dünyada layık olduğu noktaya ancak ve ancak daha fazla üreterek taşıyabiliriz. Eskiden bir çalışıyorsak, artık beş çalışmak zorundayız. DAP Yapı olarak biz de ‘Güçlü Türkiye’ vizyonu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemiz ve güzel İzmirimiz için üretmeyi, yatırım yapmayı, istihdam sağlamayı sürdüreceğiz” diye konuştu.