Ege “İzmir’e iyilik yakışıyor”

“İzmir’e iyilik yakışıyor”

26.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Harekete destek veren organizasyon temsilcilerine teşekkür belgeleri Rektör Prof. Dr. Dinçer, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar (ortada) ve Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan (sağda) tarafından verildi.

“İzmir’e iyilik yakışıyor”

Yaşar Üniversitesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği Platformu’nun katkılarıyla geçen aralık ayında İzmir Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirdiği “İzmir’de İyilik Var” gönüllü hareketinin değerlendirme ve teşekkür töreni yapıldı. Gönüllü hareketini toplum üzerinde oluşturduğu duyarlılığa dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Cemali Dinçer, “İzmir’e ve İzmirlilere gönüllülük ve iyilik çok yakışıyor. 7 bin 450 öğrenci projelere katılıp 60 bin saatlik çalışma gerçekleştirerek binlerce kişinin hayatına iyilik dokunuşu yaptı. İnanıyoruz ki her bireyin gönüllü olarak yapabileceği bir şeyler mutlaka vardır” diye konuştu.

Haberin Devamı

2 bin 100 hasta bekliyor

Törene katılan Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi’nden Uzman Serdar Coşkun da kan bağışı ve ilik nakli konusunda yaşanan sıkıntılara değindi, “Öykü Arin’le ilgili yoğun bir kampanya devam ediyor. Öykü gibi şu anda 2 bin 100 civarında direkt kök hücre bekleyen hastamız var. Bu çalışmalar umarım onlara da şifa olur” dedi.