Ege İZMİR KUPADA YOK

İZMİR KUPADA YOK

22.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şampiyon adayı Akhisar Bld Altay’ı safdışı bırakarak bu kulvarda da yoluna devam ederken, Karşıyaka sahasında Ünyespor’a teslim oldu. Göztepe Gaziantep BŞB’ye, Bucaspor da Eyüpspor’a yenilerek elendi

İZMİR KUPADA YOK

KAF KAF, KUPAYA MENDİL SALLADI

Haberin Devamı

Ligde hedeflerinin çok uzağında kalan Karşıyaka, Türkiye Kupası’nda da hayal kırıklığına uğrattı. 2. Kademe’de kendi sahasında Ünyespor karşısına 16 kişilik kadroyla çıkan Kaf Kaf, 2. Lig’de alt sıralarda yer alan rakibine 2-1 yenildi.
Sürpriz sonuç
Karşıyaka, 14. dakikada öne geçti. Erhan Şentürk’ün ceza alanı dışından sert şutunda top kaleci Doğan’ın bakışları arasında ağlara gitti: 1-0. 26. dakikada Mikail’in ara pasıyla Karşıyaka ceza sahasına giren Muzaffer, kaleci Recep’le karşı karşıya kaldı; şık bir vuruşla skoru 1-1 yaptı. 53. dakikada Tuncay, kaleci Doğan’dan da sıyrılıp sıfıra yakın bir noktadan vurdu. Uğur Özvardar, çizgiden topu çıkardı. 71. dakikada Muzaffer’in pasıyla Karşıyaka savunmasının arkasına sarkan Rıdvan, ceza sahasına girip sert bir şutla ağları havalandırdı: 1-2.

Buca yasak savdı

Bucaspor, Türkiye Kupası 2. turda deplasmanda Eyüpspor’a 2-1 yenilerek elendi. Karşılaşmanın 3. dakikasında Mehmet Tosun’un uzaktan attığı golle Eyüpspor 1-0 öne geçti. 39. dakikada Salih, kaleci Halit ile karşı karşıya kaldı ancak meşin yuvarlağı ağlara yollayamadı. 63. dakikada Melih’le duvar pası yapan Emre, şık bir vuruşla skora dengeyi getirdi: 1-1. 79. dakikada ofsayt kokan pozisyonda Ali Cansun, Bucaspor filelerini havalandırdı ve Eyüp tur atladı.


Göztepe’den erken veda

Göztepe de Türkiye Kupası’na erken veda etti. Deplasmanda Gaziantep BŞB karşısına eksik kadroyla çıkana Göz Göz, rakibine karşı direnç gösteremedi ve 3-0’lık yenilgiyle kupanın dışında kaldı. 30. dakikada Volkan Yılmaz plase bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0. 44’te İlhan’ın aşırtma vuruşunda top üst ağlarda kaldı. 73’te Samet’in uzun pasıyla hareketlenen Ümit, kaleci Akın’ı da çalımlayıp skoru 2-0 yaptı. 80. dakikada Serdar, maçın skorunu belirledi: 3-0. n DHA