Ege İzmir, projelerle çok farklı olacak

İzmir, projelerle çok farklı olacak

09.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Seçim turlarını, içinde proje dolu çantasıyla sürdüren AK Parti İzmir adayı Ceyda Bölünmez Çankırı “Vatandaşlara iş imkânı sağlamaya çalışacağız. Kenti, projelerle daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

İzmir, projelerle çok farklı olacak

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı 24 Haziran seçimlerinde İzmirlinin desteğini almak için yoğun mesaisini sürdürüyor. Binali Yıldırım’dan sonra çantasında projeleri ile İzmir’e gelen Ceyda Bölünmez Çankırı iş çevrelerinin de dikkatini çekiyor. Çankırı, istihdam sorununun çözümü içi gittiği her yerde proje bazlı mesai vermeye başladı. Karabağlar’da Kaymakamlık ve İş-Kur desteği ile hayata geçen Aşçı Yardımcısı Yetiştirme Programı’na katılan kursiyerlerin istihdamına yönelik Sofra Grubu ile yapılan protokole şahitlik eden Çankırı, istihdamı artıracak her türlü projenin destekçisi olduğunu tekrarladı. 15 yılda 4,2 milyar TL yatırım yaptıklarını vurgulayan Ceyda Bölünmez Çankırı, 2012 yılında başlatılan yardım kapsamında eşi vefat eden ve hiçbir sosyal güvencesi olmayan kadınlara maaş bağlandığını anımsattı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yardımın başlangıç tarihinden itibaren 2018 Mart dönemi sonuna kadar 130,29 Milyon TL kaynak aktarılmıştır. 18 yaşından küçük muhtaç çocuklara verilen ve 2015 yılında başlatılan Öksüz ve Yetim Yardımı kapsamında, 2018 Mart dönemi sonuna kadar 1,68 milyon lira kaynak aktarıldı.”

Haberin Devamı

Sorunları not aldı

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret eden Ceyda Bölünmez Çankırı, şoför esnafının desteğini istedi. Çankırı, gittiği yerlerde sorunları dinledi, notlar aldı; “Kısa sürede çözüm bulmaya çalışacağız” dedi.